Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a mély hangú férfiak jobban izgatják a lányokat?
Figyelt kérdés
szó szerint...
nekem elég mély, és olykor már a saját hangomtól is libabőrös leszek, ez nemtom mennyire normális :D
kort is.
2011. ápr. 17. 17:07
11/13 A kérdező kommentje:
17.21
22 vagyok.
2011. ápr. 17. 17:52
12/13 anonim válasza:
szerintem is előnyös a mély hang :) L/15
13/13 anonim válasza:
Nekem recsegő és dörmögő, és senkinek nem jön be. Na jó, férfiak néha szokták mondani, hogy húúú, naggyooon duurrva. Egyébként szerintem egy nőt csak akkor izgat fel egy mély hang, ha az a barátjáé, akit valami más miatt is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!