Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ebben az esetben várnátok a lányra?
Megmondod neki, hogy nagyon tetszik és járni szeretnél vele. A lány azt mondja, hogy elsőnek legyünk barátok, hogy jobban megismerjük egymást, aztán ha úgy alakul akkor lehet több is.
Várnátok a lányra??
Kort is köszi.
Hmm, talán kifejezhetnéd, hogy van rá esélye, de előbb szeretnéd megismerni.
Legyél neki egy kicsit kihívás, de azért elérhető is. Szóval jó, ha inkább úgy értelmezi, hogy vársz még tőle valamit, hogy bizonyítson, de egyébként szimpatizálsz vele.
És szerintem valahol ez is az igazság.
Nem az utolsó vagyok, de azt hogy "legyünk barátok" ne használd. Ez tipikus lekoptató szöveg és eléggé lelombozza az embert. Ha szeretnéd megismerni jobban akkor mond meg neki. A lényeg hogy érezze hogy van esélye, de ne is bízza el magát rögtön.
21F
mi lenne, ha kedvesen, mosolyogva őszintén elmondanád neki, hogy tetszik neked, de semmit sem tudsz róla és előbb ismerjétek meg egymást, aztán majd alakul a dolog magától.
miért akarod ezt túlbonyolítani????
Én várnék. Hónapokat is. Nem értem miért kell ezen annyira felhördülni. Szerintem az az igazi szerelem, amikor a párunk nem csak egy csaj/pasi a sok közül, hanem ismerjük, bízunk egymásban, megvan az összhang stb, ezek nélkül nem is lehet szerelmesnek lenni, hiszen kiba vagy szerelmes, ha nem ismered az illetőt? A két szép szemébe? Abba nem lehet... Szóval szerintem sem kell elsietni a dolgokat, ugyanakkor ahogy többen is leírták ez a barátos duma elterjedt lekoptatószöveg, így vigyázni kell... Ha rendesen megfogalmazod, hogy "ismerjük meg komolyabban egymást, és majd kialakul aminek ki kell" akkor semmi gond nincs, még örülnék is, hogy ilyen lányra akadtam.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!