Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszolnátok a feltett kérdésemre?
levelezek egy pasival, nem láttuk még egymást és nem is áll szándékomban vele találkozni, de azt tudni kell, hogy Ő 39 éves én pedig 21 vagyok. És egyszer kétszer szóba kerültek az olyan pénzéhes nők és mondtam neki, hogy nem vagyok olyan, és én is elítélem az olyan nőket. Szerintetek azt hiszi rólam, hogy az vagyok? Csak mert mondtam neki, hogy nem, én nem vagyok olyan lány.
Szerintetek mit gondol?
Köszi.
Édesem, a nők azok, akiknek ha mondanak valamit, richtig mást gondolnak.
A pasik ennél logikusabban működnek. Ha mondasz nekik valamit, akkor pont azt fogják érteni alatta.
"ma 11:24"
Nana, ez azért nincs így, mondom ezt férfi létemre. Ha egy nő önmagáról mond valami olyat, amivel jobb színben akarja magát feltüntetni, akkor például nem hiszem el egyből, mert minden szentnek maga felé hajlik a keze. De ha azt mondja, hogy holnap nem tudunk találkozni, mert sürgős dolga jött közbe, de holnapután már rendben, akkor ezt minden tétovázás nélkül elhiszem és nem problémázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!