Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válaszolnátok a feltett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok a feltett kérdésemre?

Figyelt kérdés

levelezek egy pasival, nem láttuk még egymást és nem is áll szándékomban vele találkozni, de azt tudni kell, hogy Ő 39 éves én pedig 21 vagyok. És egyszer kétszer szóba kerültek az olyan pénzéhes nők és mondtam neki, hogy nem vagyok olyan, és én is elítélem az olyan nőket. Szerintetek azt hiszi rólam, hogy az vagyok? Csak mert mondtam neki, hogy nem, én nem vagyok olyan lány.

Szerintetek mit gondol?

Köszi.

2011. ápr. 17. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy mit gondol rólad, ha nem akarsz vele találkozni? Azt gondol, amit ő akar. Ne magyarázkodj!
2011. ápr. 17. 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Nem mindegy, mit gondol, ha nem akarsz vele találkozni? Egyébként ennek mi az oka, hogy levelezel vele, de látni nem akarod? Direkt hülyíted? Elég szemét dolog...
2011. ápr. 17. 11:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Dehogy hülyítem, csak jó vele beszélgetni.
2011. ápr. 17. 11:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Nekem fontos hogy mit gondol rólam, már vagy 2 éve levelezünk.
2011. ápr. 17. 11:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, mit gondol.
2011. ápr. 17. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha nem magyaráztad túl a dolgot, akkor nem hiszi azt, hogy az lennél. Pláne, ha már két éve leveleztek, akkor valamennyire "ismer" is. Persze csak ő tudhatja, hogy mit gondol.
2011. ápr. 17. 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tõle, hogy mit gondol? Mi nem làtunk az õ fejébe.
2011. ápr. 17. 11:21
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Édesem, a nők azok, akiknek ha mondanak valamit, richtig mást gondolnak.

A pasik ennél logikusabban működnek. Ha mondasz nekik valamit, akkor pont azt fogják érteni alatta.

2011. ápr. 17. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:

"ma 11:24"

Nana, ez azért nincs így, mondom ezt férfi létemre. Ha egy nő önmagáról mond valami olyat, amivel jobb színben akarja magát feltüntetni, akkor például nem hiszem el egyből, mert minden szentnek maga felé hajlik a keze. De ha azt mondja, hogy holnap nem tudunk találkozni, mert sürgős dolga jött közbe, de holnapután már rendben, akkor ezt minden tétovázás nélkül elhiszem és nem problémázom.

2011. ápr. 17. 11:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
az előzőnek nincs igaza. ha egy nő mond vmit egy férfinak, akkor mást fog rajta érteni. de azért, mert minden férfi tudja, hogy a nők nem azt gondolják amit mondanak, hanem vmi teljesen más agyatekert marhaságot, és a végén még mi vagyunk a hülyék, hogy nem jöttünk rá h mire gondolt valójában
2011. ápr. 17. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!