Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már-már rettegek az ex barátomtól?
Több mint két éve jártunk mindössze 3 hetet.(Oszt. társak vagyunk)De azóta teljesen kifordult önmagából,és nagyon agresszív lett velem szembe.Elég ha elmegyek előtte és rögtön belémköt és ocsmány dolgokat vág a fejemhez. Nagyon bántó dolgokat tud mondani,persze nem mindig szólok vissza de addig mondja az a tetü amíg fel nem ba.ssza az agyamat,na és akkor már visszaszólok.
Viszont most valamelyk nap elszakadt a cérna...olyan dolgot tett amin nagyon felhúztam magam,és teljesen kikelve önmagamból elkeztem neki osztani az áldást hogy mi a francot képzel magáról errefel ő megütütött,ráadásul majdnem a fél osztály mozizta végig...nagyon megalázónak éreztem, főlleg hogy majdnem mindenki látta...komolyan már féllek tőlle,én nem érzem jogosnak hogy felképelt...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!