Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok, hogy a melegek nem tehetnek arról, hogy így születtek?
jah tudtam
nálunk gimibe 3 is volt aki egyértelműen vallotta.
nemtom mitől ,de kettőnél még a hangja is női volt. lehet szedtek némi hormont.S:
és te azt tudtad h akik átoperálják magukat azoknak több mint a fele öngyilok lesz?
Én ezt hirdetem már évek óta. Sokszor meg is kapom, hogy látens homár vagyok, meg búza, meg, hogy rokonszenvezek a melegekkel.
Ebben a cikkben benne van az igazság:
Én pont ezért is látom szűk látókörű dolognak, ha elítélik a melegeket. A kihívó, magamutogató, kérkedő viselkedést elítélem én is. Hiszen a heterók sem úgy közlekednek, hogy az intim szokásaikkal traktálják az embereket. A szex magánügy és diszkréciót igénylő intim dolog. Akár homo, akár bi, akár heteró.
Én ezt sose értettem ezt az így születtünk / saját döntés vitát. Ok, ha így születtünk, akkor nem tehetünk róla ez egyértelmű. De ha saját döntés, akkor mi van? Ha én mondjuk úgy gondolom, hogy én szívesebben szopok f@szt, akkor ki a halálnak van mi köze hozzá, hogy beleszóljon? Nem mindegy, hogy így születtünk vagy nem? :D Más embereket nem csak akkor kellene elfogadni, ha nem tehetnek a másságukról, hanem akkor is, ha tehetnek róla. Erről szól(na) szerintem a tolerancia.
17 bi F
Nekem személyes ismerősöm egy meleg fiú. 20 éves, de kiköpött férfias - minden tekintetben. Azt mondja, hogy bármikor megd*gná a csajokat is, de azok szellemileg nem fogják meg. Erről mi a véleményeket? (nem bírja ezeket a nyafka p*csákat, tenni nekik a szépet, azt mondja, mindnek csak a lóvé kell) Megmondom őszintén, néha meg is értem.
30as, hetero nő vagyok.
"egész más két fiú közötti kapcsolat mélysége"
Ez igaz, nekem eddig a legmélyebb kapcsolatom egy fiúval volt.
17 bi F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!