Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtátok, hogy a melegek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtátok, hogy a melegek nem tehetnek arról, hogy így születtek?

Figyelt kérdés
Könnyen elítéljük őket, de ők maguk sem tehetnek erről, hogy 'így születtek'.
2011. ápr. 17. 06:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
1%

jah tudtam

nálunk gimibe 3 is volt aki egyértelműen vallotta.

nemtom mitől ,de kettőnél még a hangja is női volt. lehet szedtek némi hormont.S:

és te azt tudtad h akik átoperálják magukat azoknak több mint a fele öngyilok lesz?

2011. ápr. 17. 07:34
 12/19 anonim ***** válasza:
68%

Én ezt hirdetem már évek óta. Sokszor meg is kapom, hogy látens homár vagyok, meg búza, meg, hogy rokonszenvezek a melegekkel.

Ebben a cikkben benne van az igazság:

[link]

Én pont ezért is látom szűk látókörű dolognak, ha elítélik a melegeket. A kihívó, magamutogató, kérkedő viselkedést elítélem én is. Hiszen a heterók sem úgy közlekednek, hogy az intim szokásaikkal traktálják az embereket. A szex magánügy és diszkréciót igénylő intim dolog. Akár homo, akár bi, akár heteró.

2011. ápr. 17. 07:35
 13/19 anonim ***** válasza:
27%
Egy részük valóban nem tehet róla, a nagyobbik részük viszont sztem is csak divatból búza.
2011. ápr. 17. 08:17
 14/19 anonim ***** válasza:
2%
A búzaság is betegség, mint a rák...
2011. ápr. 17. 09:04
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Én ezt sose értettem ezt az így születtünk / saját döntés vitát. Ok, ha így születtünk, akkor nem tehetünk róla ez egyértelmű. De ha saját döntés, akkor mi van? Ha én mondjuk úgy gondolom, hogy én szívesebben szopok f@szt, akkor ki a halálnak van mi köze hozzá, hogy beleszóljon? Nem mindegy, hogy így születtünk vagy nem? :D Más embereket nem csak akkor kellene elfogadni, ha nem tehetnek a másságukról, hanem akkor is, ha tehetnek róla. Erről szól(na) szerintem a tolerancia.

17 bi F

2011. ápr. 17. 09:16
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Hát, tudod én meleg vagyok, de 100%-ra nem merném kijelenteni, hogy így születtem. Talán az igaz, hogy a hajlam sok emberben benne van. Nem kerestem az alkalmat, nem tehetek róla, mégis lehet, hogy csak az életkorulmények miatt alakult így. Egyébként az dühít fel, hogy a meleg fiukat állandóan szidják a hetero pasik, de ha mi, leszbikus lányok jelentjük ki,hogy mások vagyunk,akkor olyan "nyakramászósak" meg toleránsak lesznek hirtelen,hogy míg azt nem mondjuk,hogy kopóka van b+,addig le sem lehet öket vakarni.
2011. ápr. 17. 10:43
 17/19 A kérdező kommentje:

Nekem személyes ismerősöm egy meleg fiú. 20 éves, de kiköpött férfias - minden tekintetben. Azt mondja, hogy bármikor megd*gná a csajokat is, de azok szellemileg nem fogják meg. Erről mi a véleményeket? (nem bírja ezeket a nyafka p*csákat, tenni nekik a szépet, azt mondja, mindnek csak a lóvé kell) Megmondom őszintén, néha meg is értem.

30as, hetero nő vagyok.

2011. ápr. 17. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
azzal nincs semmi, hogy ő férfias, hiszen ez is csak egy baromság h a melegek lányosak lennének, tudom én, na de az megint egy helytelen feltételezés sztem, hogy csak azért kell neki a srác mert a lányban csalódik úgymond ... én megértem, h nem fogja meg agyilag és egész más két fiú közötti kapcsolat mélysége, mint fiú-lány között, ezt is kár tagadni, szal izgi egy kérdés
2011. ápr. 17. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:
64%

"egész más két fiú közötti kapcsolat mélysége"

Ez igaz, nekem eddig a legmélyebb kapcsolatom egy fiúval volt.

17 bi F

2011. ápr. 17. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!