Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írja egy fiú hogy hiányozni fogok, akkor érez valamit irántam?
Figyelt kérdés
Csak néha szok írni kb. minden 2. ,3. napban. Vagy csak viccebôdôtt ezzel? Azt akarja hogy írjak neki? S. O. S 15/L2011. ápr. 15. 23:11
11/19 anonim válasza:
most hirtelen ennyi jutott eszembe :D :)
12/19 A kérdező kommentje:
sajnos ezeket mind tudom rola :)) de azért kôszi a segítséget :))
2011. ápr. 15. 23:49
13/19 anonim válasza:
sajnos mást nem tudok mondani :/:)
15/19 anonim válasza:
Ha nem érezne semmit, akkor nem írná, hogy hiányzol neki. Én sem írom akárkinek, hogy hiányzik. Bár az is lehet, hogy csak egy nagyon jó barátjának tart.
16/19 A kérdező kommentje:
De hát lehet fiú-lány kôzôtti barátság? én nem nagyon hiszek benne :S
2011. ápr. 16. 12:15
17/19 anonim válasza:
Lehet fiú-lány barátság! Nekem is lány a legjobb barátom és én fiú vagyok.
18/19 A kérdező kommentje:
De hát eggy idô után megtecciik, vagy te neki megteccel... :)
2011. ápr. 16. 13:55
19/19 anonim válasza:
Kedves 79 %-os! Nem érzel többet a legjobb barátod iránt? Hogyan viselkedsz vele, hogy tisztában legyen vele, hogy nem érzel többet iránta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!