Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok tetszenek a hosszú hajú fiúk?
Figyelt kérdés
Hosszú haj alatt vállig ,talán kicsit váll fölé érőt értem!!2011. ápr. 15. 16:32
11/13 anonim válasza:
az egyiknek ez tetszik, a másiknak az
itt az igazság;)
12/13 anonim válasza:
Ha nem az a b*zis frizura, hanem a rockeres, akkor igen :D 15/l
13/13 anonim válasza:
Hát nekem vállig érő göndör, ápolt szőke hajam van, és mindenki azért csesztet, hogy ha nem ápolom, akkor miért hosszú? :D 2naponta mosom, naponta fésülöm, meg stb stb, de valamiért a környezetem undorítónak tartja :S. És elég sokszor meg vernek a hajam miatt, mert melegnek tartanak, de ezt már poénnak veszem :D 15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!