Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő mennyire jó csaj? (képpel)
2011. ápr. 14. 19:30
1/34 anonim válasza:
Az én álmaim csaja nekem már elúszott. :(
Nekem nem jön be...
2/34 anonim válasza:
10-es skálán arca 4, teste 7, stílusa 2.
23/F
4/34 anonim válasza:
Hát, csinos, de erőltetett és sose mosolyog.
Nem kéne.
6/34 anonim válasza:
Az alakja szép, az arca néhány képen öreges.
7/34 anonim válasza:
Arc: 6
Test: 8
Stílus: x (ugyanis amit ő képvisel, az a producerek és a menedzserek kívánalmának felel meg)
Haj: 9 (bár ezt nem kérdezted, de el kell ismerni, hogy csodálatosan szép haja van)
8/34 anonim válasza:
test 9
arc 3
kisugárzás -1
mi kell még? :D
9/34 anonim válasza:
Ő nem Nicole Scherzinger? Bár a második képen elég randa!
10/34 anonim válasza:
Jah bocs, nem láttam, hogy oda van írva a linkekhez.
Amúgy édesapja filippínó édesanyja pedig orosz/ hawaii származású. Ezért olyan érdekes és szerintem még erotikus is a kinézete. Amúgy általában elég snassz pl, mikor a F1 futamokon megjelenik.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!