Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy kiderítsem, mit érez? Fontos!
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban, aki tetszik, viszont én képtelen vagyok eldönteni a gesztusaiból, hogy ő mit gondol, pl. van, mikor aranyos velem, mosolyog, együtt nevetünk dolgokon, szal tök jó elvagyunk, és van, mikor teljesen közömbös, ugyan olyan, mint más fiókkal, nem keresi a társaságomat, stb. Nem tudom, hogy hogyan deríthetném ki, hogy mit érez, barátnői valszeg nem adnának normális választ, ha megkérdezném őket, és mivel az osztálytársam, és még 4 évig az is marad, elég kínos lenne, ha elhívnám randira, és nemet mondana. Mit csináljak?2011. ápr. 14. 18:41
1/5 anonim válasza:
"ugyan olyan, mint más fiókkal, nem keresi a társaságomat, stb."
Ezen 5 percig sírva röhögtem.. Más fiókkal :D Akkor tényleg gond van :D
Amúgy, szerintem annyira nem lenne kínos, de ne rögtön randira hívd, hanem pl beszélj meg vele egy mozizást, úgy, hogy akár mások is menjenek, és akkor már nem "randi" név alatt fut.
2/5 A kérdező kommentje:
Jól van, elírtam:D
Am köszi a választ, jó ötlet:)
2011. ápr. 14. 18:54
3/5 anonim válasza:
szerintem is valami hasonlót kéne csinálnod . beszélgess vele,kérdezz dolgokról hogy mik érdeklik őt satöbbi : ) sok sikert
4/5 anonim válasza:
Amúgy, kb én is így vagyok most. De majd remélem egyszer csak kiderül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!