Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha a hapsi egyszercsak eltűnik msn-ről, skype-ról. Az életedből?
A felállás: van a nő ( én) ,meg a pasi.. E-mailekkel kezdtük, majd pár hét mulva egyre hosszabb, egyre gyakoribb MSN, néha Skype, baromi jól megvagyunk, rengeteget nevetünk, azonos hullámhosszon vagyunk, kapom az ( őszinte ) bókokat, már a személyes találkozón gondolkodunk, aztán..egyszercsak eltűnik, de mint Petőfi a ködben. Nem jelentkezik fel msn-re, se Skpye-ra, nincs e-mail, semmi, én meg csak lesek, hiszen minden klappolt eddig, nem értem mi a baj, 4 hónap után ez igen furcsa..
Szerintetek mi lehet ennek az oka? Ja, igen- tuti hogy nem utazott el/ betegedett le/ rabolták el az Ufók, mert egy közösségi oldalra feljár rendszeresen ( hm.. utánajártam :D )
Egyszerű!
1. Rájött, hogy valójában nem vagy az esete, nem tetszel neki, és ezért hülye módon eltünt.
2. Talált egy másik lányt élőben aki nem messze lakik tőle!
Lehet, hogy túl sokáig húztátok a dolgot... célszerű ilyen esetben, ha ennyire nagy a szimpátia egy találkozót lefixálni.
20/F
még annyi!
Nem ez lenne a módja, hogy otthagyjuk a lányt, dehát vannak ilyen beszari emberek akik ehhez már gyerekesek h megmondják h bocsi de itt a vége!
Köszi :) Nos... igaz, régen ismerjük egymást, de .. Angliában él, igy... kissé nehézkes, igen a találka.
Mindent tud rólam, én is róla :)
Utoljára ( hmm... 6 napja :S) a komolyzenéről csevegtünk MSN-en, az utolsó mailemben átküldtem pár kedvenc zenei linket, szóval.. ebben semmi provokativ, vagy bántó nincs ... Ezért tartom furcsának
Úgy hogy legalább annyit mond neki, hogy bocs de inkább felejtsük el egymást!
Még akkor is ha nem találkoztak!!!! észlény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!