Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, ha a hapsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, ha a hapsi egyszercsak eltűnik msn-ről, skype-ról. Az életedből?

Figyelt kérdés

A felállás: van a nő ( én) ,meg a pasi.. E-mailekkel kezdtük, majd pár hét mulva egyre hosszabb, egyre gyakoribb MSN, néha Skype, baromi jól megvagyunk, rengeteget nevetünk, azonos hullámhosszon vagyunk, kapom az ( őszinte ) bókokat, már a személyes találkozón gondolkodunk, aztán..egyszercsak eltűnik, de mint Petőfi a ködben. Nem jelentkezik fel msn-re, se Skpye-ra, nincs e-mail, semmi, én meg csak lesek, hiszen minden klappolt eddig, nem értem mi a baj, 4 hónap után ez igen furcsa..

Szerintetek mi lehet ennek az oka? Ja, igen- tuti hogy nem utazott el/ betegedett le/ rabolták el az Ufók, mert egy közösségi oldalra feljár rendszeresen ( hm.. utánajártam :D )

2011. ápr. 14. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű!

1. Rájött, hogy valójában nem vagy az esete, nem tetszel neki, és ezért hülye módon eltünt.

2. Talált egy másik lányt élőben aki nem messze lakik tőle!

2011. ápr. 14. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl sokáig húztátok a dolgot... célszerű ilyen esetben, ha ennyire nagy a szimpátia egy találkozót lefixálni.

20/F

2011. ápr. 14. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet h megtudott vmit veled kapcsolatban, és inkább menekülőre fogta.
2011. ápr. 14. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:

még annyi!

Nem ez lenne a módja, hogy otthagyjuk a lányt, dehát vannak ilyen beszari emberek akik ehhez már gyerekesek h megmondják h bocsi de itt a vége!

5/9 anonim ***** válasza:
lehet rossz a skype-ja vagy az msn.je. vagy ujra kellett telepiteni a windowst és még nem volt ideje felrakni. közösségi oldal -> nemtudsz neki írni ott?
 6/9 anonim ***** válasza:
18:16 hogy kellene ott hagynia egy olyan lányt, akivel még személyesen nem is találkozott?:D
2011. ápr. 14. 18:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi :) Nos... igaz, régen ismerjük egymást, de .. Angliában él, igy... kissé nehézkes, igen a találka.

Mindent tud rólam, én is róla :)

Utoljára ( hmm... 6 napja :S) a komolyzenéről csevegtünk MSN-en, az utolsó mailemben átküldtem pár kedvenc zenei linket, szóval.. ebben semmi provokativ, vagy bántó nincs ... Ezért tartom furcsának

2011. ápr. 14. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Úgy hogy legalább annyit mond neki, hogy bocs de inkább felejtsük el egymást!

Még akkor is ha nem találkoztak!!!! észlény..

2011. ápr. 14. 18:25
 9/9 TOMAtm ***** válasza:
kikapcsolták a netjét,meghalt,talált valakit,észrevette a csaja hogy veled msn-ezik.ezer dolog lehet.de valószínű h benned van a hiba nem benne
2011. ápr. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!