Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kinézetemmel van a gond? Lányok őszinte véleménye érdekel.
Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátnőm. Körülbelül 3 hónapja eljárogatok bulikba, próbálok szemezni lányokkal, de egyszerűen levegőnek néznek, vagy elkapják a fejüket. Ez azért van, mert csúnya az arcom?
2011. ápr. 14. 03:12
13/38 anonim válasza:
Hűha. Hát a kinézeted BIZTOS, hogy nem akadályoz semmiben :)
14/38 anonim válasza:
Szerintem nincs gond a kinézeteddel... bár a hajad... nem is tudom. :) Amúgy jól nézel ki.
15/38 anonim válasza:
sztem k.jól nézel ki:))) nincs az arcoddal semmi gond!de az összkép a fontos,pl testalkat,testtartás,kisugárzás(a képen jó a kisugárzásod).Fontos a beszédhang,a humor,és a jókedv,a kedvesség stb...
16/38 anonim válasza:
Ha sose volt még bnőd, akkor biztos h a kinézeteddel van gond, a lányoknak csak az számít. Mondjuk amennyire én meg tudom ítélni, kép alapján nem vagy ronda, de pl én is sokkal rosszabbul nézek ki élőben.
17/38 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz pasi! Talán csak rossz helyen keresgélsz!
18/38 anonim válasza:
Szerintem vágasd rövidebbre a hajad. És felejtsd el azt az arckifejezést, amit a második képen vágsz...
19/38 anonim válasza:
Szerintem aranyos a mosolyod. :)
20/38 anonim válasza:
A második képen jót nevettem. :D
Amúgy sztem is a taktika a rossz.. Nekem is volt olyan,hogy nem jöttek a pasik,most meg.. Nem győzök válogatni,bár ezt nem dicsekvés képpen mondom. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!