Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiúnál fontos hogy jól ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnál fontos hogy jól ki legyen gyúrva?

Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 19:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mértékkel persze, én sem akarom túlzásba vinni.

Köszi a válaszokat!

2009. márc. 17. 15:42
 12/15 anonim válasza:
Úristen tényleg sok itt az álszent!! Nem hiszem, hogy van olyan nő aki két pasi közül azon legelteti a szemét amelyiknek a hasán feszül a póló, és nem azon akinek a mell izmain és a bicepszén. Mondogassátok csak sokat, talán el is hiszitek de ez ösztönösen belénk van kódolva. Ha tetszik ha nem.
2009. márc. 17. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:

utolso te félreértettél valamit..

nem az volt a kérdés hogy duci pasi vagy izmos???

mind átlagos testalkatú pasira gondoltunk, és hogy kettő közül inkább az ,,izmatlan "

nem tehetek róla h nem jön be az izom...hanem a normális test....de duci sem de a kérdés se az volt..

értelmezz előbb

2009. márc. 17. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hát itt mindenkinek igaza van és ez ízlés dolga. Sokáig utáltam az izmos pasikat, míg össze nem jöttem eggyel, kettővel, hárommal, aztán rájöttem, hogy édesek, meg szépek, de ahhoz, hogy olyanok legyenek, amilyenek, izmosak, szépek, nem férek bele az életükbe. Szerettek volna engem megváltoztatni, hogy én is edzek velük, stb.

na de ha nem az én világom.. és hát kisebbség érzésem volt mellettük, mert azt sugallják, hogy nincs más fontosabb dolog az életben, mint amit ők csinálnak. Hozzá teszem, nagyon okos fiúk voltak. Aztán megismerkedtem sok mackós pasival, akik meg igénytelenek voltak bizonyos dolgokra, amik számomra fontosak lettek volna. Így nem lehet megállapítani, hogy mi tetszik.

Nekem az tetszik, ha számíthatok a férfira akit szeretek, ha előzékeny és segítőkész és aki akkor is mellettem áll, ha már nem vagyok ugyanolyan mint 5 éve. Nekem sikerült, megtaláltam, nem izmos, nem kövér, erős, dolgos, kedves férfi. Soha nem azt látom milyen a teste, hanem hogy mennyire csodálatra méltó kedves férfi. És az az igazság, hogy gyúrhatsz, edzhetsz de bármikor alakulhat úgy az életed, hogy nem tudod tartani azt, ami miatt összejössz egy lánnyal és akkor derül ki, hogy nem az a fontos izmos vagy e.

Itt írta valaki, hogy a megnézés, hogy kit néznek meg. NEm tudom én a férjemet nézem és a strandon is a gyerekeket nézzük és egymást szeretgetjük, hisz olyan kevés az idő amit együtt lehetünk, hogy mások testével vagyunk elfoglalva. Míg független voltam sem a testiség érdekelt.

A saját közérzeted diktálja, hogy edzél e vagy sem. Az a fontos, hogy Te jól érezd magad a bőrödben. A sugárzó testnél, csak a sugárzó szem és jóindulat a nagyobb érték.

2009. márc. 19. 13:50
 15/15 anonim válasza:
Akik nektek túl kigyúrtak, azok az izomépítő versenyeken indulók. Ahoz h egy "kicsit izmos" teste legyen valakinek gyurnia kell folyamatosan heti 3-4 órát. Szoval igen gyurni kell
2009. nov. 19. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!