Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/28 anonim válasza:
Bal oldali, és középső. (ne a fejét nézzétek,csak a testét). Fejre egyértelműen a középső..
15/28 anonim válasza:
Középső és utána a bal oldali.
16/28 anonim válasza:
Balról jobbra sorba mindet bevállalnám. A harmadikkat lehet meg is tartanám, nagyon bejön. Szeretem a husikat:D
17/28 A kérdező kommentje:
én az utolsó kategóriába tartozom sajnos, de egy ideje elkezdtem tenni azért, hogy középső esetleg baloldali legyek:)
2011. ápr. 13. 17:35
18/28 anonim válasza:
Nekem a 2 és a 3 tetszik nem jönnek be a csont kollekciók .
19/28 anonim válasza:
1.közép-arányos test, szép arc
2.bal-annyira azért nem vékony, mint ahogy páran írják
3.jobb-vérzsír, nem nőies, nagyon nem jön be
20/28 anonim válasza:
A jobb oldali, szép egészséges alakja van, van mit fogni rajta. Pont jó :)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!