Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Köszönt, de nagyon meglepődtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszönt, de nagyon meglepődtem, és nem köszöntem vissza. Hogy tudnám tudtára hozni, hogy nem bunkóságból nem köszöntem vissza?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy fiú, akit a buszon/buszmegben szoktam látni (nem ismerem). Régebben adott jeleket, hogy bejövök neki, és 2 alkalommal rám is köszönt, de én mindkét alkalommal annyira megszeppentem, hogy nem tudtam visszaköszönni.:S Most utál, és nem is tudja, hogy nekem (is) bejön...:S Mit csináljak?

Amúgy ez a köszönéses és jeleket adós időszak már hónapokkal ezelőtt volt. Már rám sem néz...

Ő 16/F, én 15/L.

2009. márc. 2. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
ha a haverjaival van akkor csak mosolyogj rá, hogy csak ő lássa:) ha meg egyedül akkor köszönj neki;) bátorság:)
2009. márc. 4. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
akkor így jártál.
2009. márc. 5. 16:19
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi, akik segítettek.:)
2009. márc. 5. 21:31
 14/14 anonim válasza:
És mi lenne, hogyha megkeresnéd valami közösségi oldalon, bejelölnéd, felvennéd msnre, és ott mondanád neki hogy neharagudjon érte? Én valahogy msnen jobban merek beszélgetni ilyen esetben... nem a legjobb megoldás, de pl ha párszor beszélgettek és rájössz hogy nem esz meg, nem fogsz tőle félni élőben sem :)
2010. márc. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!