Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A rocker és emo pasiknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker és emo pasiknak a rocker és emo csajok jönnek be?

Figyelt kérdés

Én konkrétan erre a kettőre vagyok kíváncsi, hogy ők a saját stílusukban akarnak párt találni? Átlagban.

*Letolásokat stb. nem kérek. Szóval ha csak valami rosszmájú megjegyzést tudnál mondani akkor kérlek nyomd meg azt a kis piros x-et.

2009. márc. 2. 15:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jó ez hülyén jött ki de most nincs kedvem elmagyarázni. Tegyél fel egy kérdést, akkor sokféle válasz lesz! :D És akkor minden szempontból megtudod. Mert hogy azért semelyik stílus nem csak ebből áll. És köszi a válaszokat.
2009. márc. 2. 17:46
 12/18 Thurston ***** válasza:

Na akkor. Konkrétabban:

Nekem hosszú hajam van (egy méter kb), gitározok, komolyzenétől elkezdve a jazz-en át a deathmetálig mindent hallgatok, szeretek farmerben és kötött pulcsiban járni.

Akkor én most mi vagyok?

Mondjuk mindegy, csak nem értem miért kell így kategorizálni az embereket. Így olyan mintha csak öt vagy hat (vagy mittudoménhány) féle ember létezne, ami nem igaz. Ezért nem értem igazán a kérdést sem.

2009. márc. 2. 18:08
 13/18 anonim ***** válasza:

A szerelmet nem birod kontrolálni, szóval az egy dolog hogy kinek ki jön be, attól még beleszerethet egy tehnós csajba, sőt még a nagy Ő is lehet hogy tehnős lesz :)

Én tudom, az a csaj tetszik akivel 3 éve 5 mondatnál többet nem váltottunk xD

2009. márc. 2. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Goth és Black Metal pár vagyunk...:) az a tuti!!:)
2009. márc. 2. 21:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az emo pasiknak nem az emo pasik jönnek be??? :)
2009. márc. 3. 10:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az emosok egy(igen nagy) része életképtelen deportáni való nyomorék. De nem szabad ezek alapján megítélni az összeset.

Jah Goth, Black és Death-metalt hallgatok szóval lehet elfogult vagyok, és hogy témánál maradjunk, az én barátnőm Popot hallgat. De nem plázacica! és szeretjük egymást... Szóval ez nem egy olyan nagy dolog szerintem.

2009. márc. 7. 15:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az esetek többségében így van ,de persze vannak kivételek...Az én barátom pl. rocker,én viszont egyáltalán nem...Nem sorolom magam semmilyen stílusba,de általában nőiesen,vagy sportosan-nőiesen öltözködök,szeretem a divatot(de nem ezeket a kimondottan tucatruhákat..),járok rendszeresen fodrászhoz,műkörmöshöz,imádom a tűsarkút...DE nem vagyok plázacica,nem töltöm a fél életem butikokban,nem beszélek nyávogva,nem használok ,,kifacsart" szavakat (puszcsika,köszcsike stb...)...Sokan vannak,akik furán néznek ránk,de nem érdekel,mert szeretjük egymást,jól érezzük magunkat együtt,a fontos dolgokról hasonlóan gondolkozunk,és mindenről tudunk beszélgetni,a politikától kezdve a zenéig...Úgyhogy nem CSAK a stílus számít:)
2009. dec. 12. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Én metálos vagyok és ha komoly kapcsolatot akarok, akkor a saját stílusomban keresek csak, mert velük vagyok igazán egy hullámhosszon, és csak velük tudok menni koncertre stb... 21F
2012. júl. 19. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!