Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Jó popsi vagy jó mell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Jó popsi vagy jó mell a fontosabb?

Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 12:15
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
83%
Jo fej legyen.
2009. márc. 2. 13:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Az a kis tini 23 éves...:)
2009. márc. 2. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

OFF: A jó modor. :)

ON: Én nem a külsőt nézem először, de mivel ez a kérdés és választanom kéne akkor a jó mell. :p

U.i: bocsi az offért :)

2009. márc. 2. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
akkor az a kis tini tudhatná h nem a külsőségeken múlnak a dolgok , + mivel mkinek más szép :)
2009. márc. 2. 15:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Azt ne mondd nekem,hogy nem nézel meg egy jó mellet vagy egy jó segget!Mert ha nem,akkor komoly gondjaid vannak!Nem azt kérdeztem,hogy kivel járnál egy jó seggűvel vagy egy jó mellűvel, hanem,hogy kinek mi az izgatóbb!Én is tudom magamról,hogy fontos pl:, hogy egy pasinak ápolt keze legyen...Ha undorító a keze, nem kell, akármilyen belső tulajdonságai vannak!Mindenki tudja,hogy valamelyest számít a külső is!
2009. márc. 2. 15:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat még hozzátenném, hogy igaz, hogy popsi,comb,láb fan vagyok, de elsőnek mindig az arcát nézem meg valakinek.
2009. márc. 2. 15:28
 17/21 anonim ***** válasza:
98%

A kérdező nyílván nem a belső tulajdonságokra való igényeitekre kíváncsi (lásd a kérdést), hanem arra amit kérdezett. Tény, hogy fontos a belső, de ő azt kérdezte mi az izgatóbb, egyesek meg jönnek rögtön a személyiséggel.

Nekem fontosabb, hogy egy lánynak szép feneke legyen, mint inkább nagy melle, bár ha már nagy, ép az sem baj :) Szerintem egy nő akkor is lehet nagyon nőies és szexi, ha kicsi a melle, mert ha egy igen szép popsival van megáldva akkor az kompenzál. És csajok a feneketeket sporttal igazán formásra varázsolhatjátok, még ha alapból nem is lenne az, úgyhogy nem kell millákat költeni a szilikonra.

2009. márc. 2. 15:51
 18/21 anonim válasza:
100%
popó
2009. márc. 2. 17:27
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
Ha választanom kéne, akkor inkább a jó mell!
2009. márc. 3. 03:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
comb popsi
2009. aug. 7. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!