Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért vagytok annyira "allergiások" arra, ha egy lány hozzányúl a zselézett hajatokhoz?
A csajok sem szereti ha a gondosan elkészített haját szétfújja a szél vagy a barátja szedi szét ugyanígy ha belövöm a hajam akkor nem örülök ha szétszedi.
De ha ketten vagyunk lakásban vagy hasonló akkor nem zavar
engem nem zavar ha hozzányúlnak, ha pl azt nézik h mennyire szúrós, vagy a tenyerét finoman ráteszi. Egyébként nem igazán értem h mire jó nekik ha tönkreteszik.... én special vaxot használok,amit nehéz szétkenni és undorító ha megpróbálják mert ragad, és elég erős is, úgyh nekem nem is szoktak próbálkozni
16/F
hát én nemsok embernek hagyom h a hajamhoz érjen az a pár ember is csak akkor ha nem nagyközönség előtt teszi :D de akik nemállnak közel hozzám annak négyszemközt is szilánkosra törném a kezét, nemcsak azért mert összebassza hanem akkoris mikor akár besincs lőve, 1xüen utálom ha olyanok érdek hozzá hajamhoz akik nemálnak nagyon közel hozzám
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!