Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy fiúban mennyi az ideális magasság? Hány centi legyen minimum és hány centi magas legyen maximum?
197 cm-es hidd el, hogy a lányoknak bejön, ha valaki ennyire magas, mint te és nem csak kompenzálni akarnak, tudom, mert sokat beszélgetünk ilyenekről(és én sem vagyok törpe a 172 centimmel).
Kérdező, te meg nyugodj le, a lányok az IDEÁLIS magasságot írták le és nem volt olyan, ami 180 fölött kezdődött volna. Ha úgy vesszük pont ideális vagy mindenkinek, a kicsi lányokhoz nem vagy túl magas, de a magasakhoz is pont jó vagy, kevés lány magasabb nálad.
Inkább az a gond veled, hogy csak a rosszat vetted észre....
régi kérdés, de azért megosztom ezt a statisztikát.
e szerint a válaszadók 77%-a a 175-185 közötti férfiakat szereti. A 180 pont ideális. Én 183 vagyok, nálam magasabb lánnyal nem nagyon találkoztam. Még senki nem küldött el azzal, hogy alacsony vagyok. Talán +1-2 centi még jól jönne, de nem valószínű, hogy nőni fogok :D
Közel 3 éve válaszoltam a kérdésre, ezt írtam: "Minimum 175 cm, maximum 195 cm."
vicces, mert teljesen komolyan gondoltam a kikötést akkor. Voltak is ilyen magasságú kiszemeltjeim....
Most mégis úgy alakult, hogy a párom mindössze 168 cm (!)
én 165 vagyok, az a 3 cm nem is igazán látszik köztünk, sőt...viseltem már mellette magassarkút..
De soha nem voltam ennyire szerelmes, ennyire boldog és soha nem éreztem ilyen jól magam. :)
(Megjegyezném, egyedül a magassága nem felelt meg az elvárásaimnak, minden másban igen, sőt...még túl is teljesítette :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!