Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódnak az európai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódnak az európai férfiak a távolkeleti nőkhöz? Tudnak valamit, amit honfitársnőink nem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért van amiért a feketék vonzódnak a fehér nőkhöz, a fehér nők a fekete férfiakhoz, a keletiek az európai fehérbőrű emberekhez.Kiváncsiság.
2009. márc. 1. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Na és a gésakultusz... ki ne vágyna extrákra az ágyban...?
2009. márc. 1. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is európainak érzem magam,és férfinak is,de egyáltalán nem vonzódom a távolkeleti nőkhöz.A többi férfi véleményét nem tudom,talán mert egzotikusak,rejtélyesek,különlegesek?:)
2009. márc. 1. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért jönnek be mert van valami erotikus és egzotikus kisugárzásuk. Természetesen nem minden férfinak tetszenek a keleti lányok :)
2009. márc. 1. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem egyáltalán nem tetszenek. Kicsik, nem igazán formásak, ráadásul a borotvát nem igazán ismerik. Szerintem sokkal érdemesebb a közelben körülnézni, a magyar lányoknál szebbek, szexisebbek amúgy sincsenek sehol :)
2009. márc. 2. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:

kerdezd meg itt: [link]

amugy ezek elegge szep peldanyok valoban... de sajnos en azt tapasztaltam, hogy annyira mas az eszjarasuk, hogy keptelenseg veluk kommunikalni. persze nem szep dolog altalanositani, de en 10 azsiaibol 1-el ha tudtam eddig 2 ertelmes mondatot valtani.

(amerikaban elo fiu voltam)

2009. márc. 2. 00:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert szépek... én lány vagyok de még nekem is tetszenek, szóval van bennük valami ami megfogja az embert. Meg ahogy elnézem köztük a 40 évesek is úgy néznek ki mint a 15 évesek, mintha nem is öregednének... de jó nekik :)
2009. márc. 2. 01:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi látásmód is közrejátszik ebben: mindig azt látod, ami más, mint a többi. Itthon megnézel egy szőkét, Norvégoknál meg észre sem veszed őket, bezzeg, ha jön egy jó kis barna... A japán nők nem olyanok, mint a magyarok, különlegesek a szemnek.
2009. márc. 2. 07:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
az a helyzet hogy a ferde szmü nök nem mondanak nemet amikor a férfi szeretkezni akar. azt hallottam hogy nagyon sokat b@sznak. itt ahol élek, nagyon sok férfinak thaiföldi felesége van.
2009. márc. 2. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!