Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert viselkedik igy a srac, miutan tudja, hogy tetszik nekem? Idegesiteni akar?
Elmondtam tavaly decemberbe egy fiunak, hogy tetszik. O persze semmit nem mondott ra. Azota mindig kedves velem volt velem a srac, de ma mikor mentem az egyik baratnommel, aki mellesleg 6 honapja ha ismer, azt is en altalam, hat a srac az ablakbol hangosan lekialltott neki, hogy szia XY, engem meg majdnem 2 eve ismer, es semmi, csak a baratnomnek koszont.
Nekem az annyira rosszul esett. Miert csinalta ezt? Egyebkent a baratnomnek tobb, mint 2 eve van baratja.
Most en ezt hogy kezeljem. Egyebkent meg jol latott engem is a srac.
Miután ilyesmi kiderül, a másik nem tud veled úgy viselkedni, mint addig. Tapasztalat. Én is bevallottam annó, addig mindig kaptam köszönést, utána zavart lett a dolog.
Nem tudom, miért kiabálhatott csak a másik lánynak. Nem is biztos, hogy azért tett így, mert 'bunkó' lenne, csak a fentebbiek értelmében, talán bele sem gondolt, hogy mit mondott, és hogy ez neked természetesen lényeges esemény, mert gondolkodsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!