Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondja mindenki azt, hogy lefekudtem egy fiuval szombaton egy buliba, hisz nem is igaz?
Szarj a fejükre, Te tudod, hogy mi az igazság.
Minden csoda 3 napig tart. Majd megnyugszanak.
Ha elkezdesz hadakozni ellene, és látják, hogy idegesíted magad ezen, annál tovább fognak csámcsogni a kacsán.
Hagyd a fenébe.
Egyébként róla is elkezdtek egyszer pletyit terjszteni, mert irígyek voltak rám.
A szitu a következő: a társasházban ahol lakom, én vagyok a számvizsgáló bizottság elnöke. Volt egy házaspár, aki elkezdte támadni a közös képviselőt és a gondnokot, mert meg akarták szerezni a pizíciójukat a mani miatt. Engem nem tudtam maguk mellé állítani. Minden gonoszságot elkövettek, hogy kitúrják őket a helyükből, kész pszichológia hadviselés lett az egész ügyből.
Egyszer találkoztam a házaspár nő tagjával az utcán, elkezdett nekem kiabálni nyilvános: azért vagy te az SZB elnök, mert lesz@ptad a közös képviselőt.... Hát mit lehet erre mondani? Közöltem, hogy: persze, legalább 41-szer, és képzeld el, tök jóóó volt!
Na, azóta csönd van!
Szóval télleg szarni a pletyizőkre!
*rólam
bocsi, túl gyorsan gépeltem és nem figyeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!