Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a fiúról?
14 éves, nem sokára 15. :)
Nem igazán vannak barátai, csak 1-2. Talán azért,mert nem engedi közel magához az embereket, mert fél, hogy átverik, kihasználják. Még nem volt csaja, de szerelmes egy lányba.
Van egy kutyája, amit nagyon imád.
Szereti a Tankcsapdát.
Van egy öccse, 1,5 évvel fiatalabb nála, állandóan szekálják egymást, de attól függetlenül megvan köztük a testvéri szeretet is.
Azokat az embereket, akikben megbízik, azokat nagyon tudja szeretni, és szinte hálás, hogy ők kitartanak mellette.
Nem én vagyok ez a fiú, mert nem is fiú vagyok, csupán kíváncsi vagyok mások véleményére, hogy a leírtak alapján mit gondolnak róla.
Ha lehet, írjatok kort és nemet is.
Átlagos kamasz fiú sztem, de az nagyon jó, hogy becsüli azokat, akik igazán szeretik.
És te mit gondolsz Róla :
29 éves, informatikus fiú. Anyjával él, van egy húga, aki viszont a nagyszülőket ápolja.
Imádja a kutyáját, de az embereket nem engedi közel magához, sőt egyesekkel elég mogorván viselkedik.
Mit lehet tenni vele ?
(Nem én vagyok :))
15/L
Jófej kissrác lehet :)
Idősebb lenne vagy 10 évvel, nagyon bejönne :D:D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!