Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön ha egy lányon van 5-6 kg felesleg?
Igen ,nekem bejon ..en kifejezetten szeretm ha van mit fogni egy csajon.Ha egy szép nőn aranyosan oszlik el az bombaaa.
Imadom a szeles csipőt,nagy formás segget,vastag combokat es tetszik ha a hasan is van egy kicsi felesleg ... nem tetszik ha full lapos a hasa.
Sziasztok!
Szerintem ezt a felesleg dolgot mi nők nagyon felfújjuk.
Rajtam is van plusz 10 kg, a saját mércém szerint durván elhíztam 2 gyerek és 3,5 év non-stop szoptatás alatt.
A 164 centimhez vagyok 58-59 kg,míg pl 5 évvel ezelőtt 48-50 kilónál sosem voltam több.Nekem is van hasam,combom, fenekem és 36-os ruhákat hordok.Mégis,most sokkal jobban tetszem a férjemnek, mindig azt mondja,hogy végre nem böki a csípőcsontom és nem áll ki a "sótartóm". Tudom, ő elfogult, de objektív tény, hogy most több ajánlatot, bókot kapok, mint eddig bármikor.Pedig fürdőruhában nekem is látszik.
Szóval szerintem igenis bejön a férfiaknak,ha egyébként ad a nő magára.Én is sportolok,s egyik edzőtársammal is beszélgettünk erről, hogy rajtam van 10 kiló, arányosan elosztva, de szerinte ez sokkal jobban áll, mint a feleségének a 2 kg felesleg,ami 20-nak tűnik, mert nincs alatta izom. ( Mielőtt bárki rosszra gondolna,annak kapcsán beszélgettünk, hogy vegyem rá a nejét, hogy jöjjön el edzeni,mert akkor tuti helyrejön az önértékelése, ha kicsit megizmosodik, más tartása lesz még a bőrének is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!