Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazán tudjuk titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazán tudjuk titokban tartani lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

3. Unoka tesómmal 14 éves korunk óta 3 naponta szexuális kapcsolatot tartunk ( természetesen védekezéssel ) és a szüleink előtt le buktunk , bazi nagy szerencsénk volt hogy ruhába voltunk és gyorsan szét tudtunk ugrani és gyorsan fel húzni a ruhát 1mp alatt rekflexből :D de meg kérdezték ti mit csináltok ? Mi meg le fagytunk és nem tudtunk válaszolni. Gyanakodnak hogy mi 2-en mit csinálunk :S:S Segítsetek mit tegyünk ? De meg kérném a durva komizókat hogy ne írjanak jobbra balra oltásokat mert ez 1 természetes dolog és a 3. unokatesó már majdnem idegen... szóval hülye gyerekek kommentjére nem vok kivi.

17L

2011. ápr. 9. 00:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

het de az mégse normális hogy unokatesó...akár milyen távoli is a génállomány csak kissé tér el...

ebből lesznek a dillós gyerekek...

2011. ápr. 9. 01:03
 2/14 anonim ***** válasza:
hát ha a szüleitek nagyon vallásosak v hasonló akor jobb ha megtartjátok magatoknak az infót...ugyanakkor ne feledjétek hogy ha pl komoly lesz később, és gyereket akartok akkor felléphetnek bizonyos genetikai problémák..
2011. ápr. 9. 01:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Soha nem fogunk gyereket tervezni... Nem vagyunk szerelmesek... Csupán csak szex partnerek.
2011. ápr. 9. 01:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Elvileg ilyen távoli rokonnal nyugodtan összejöhettek. Vállaljátok fel szerintem!
2011. ápr. 9. 01:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Harmadunokatesó az már nem gáz. Már a másodunokatesó se annyira gáz, a harmad már szinte nem is rokon. Remélem sikerül megúsznotok. :)

Azért kíváncsi vagyok, hogy találtatok egymásra. :)

2011. ápr. 9. 01:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Pfff... SOHA ! Soha nem fogunk össze jönni és fel vállalni sem... Nagyon nagy gáz lenne ez még csak szóba sem jöhet... :S Hiszen unokatestvérek vagyunk csak ágyba szoktunk bújni elég sűrűn...
2011. ápr. 9. 01:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Kicsit azért ellentmondásos vagy. :)

Ez a "fúj, soha, unokatesók vagyunk" elég erősen üti a "háromnaponta szexelünk" állításodat, melyet teljesen természetesnek tartasz.

Egyébiránt unokatesó meg harmadunokatesó két nagyon más fogalom.

2011. ápr. 9. 01:17
 8/14 A kérdező kommentje:
Ne hari de az buta komment volt h h találtunk egymásra... Szüleink össze járnak egymáshoz... És így mi gyerekek is... 1 nap gépezés közben és +18 videóra tértünk és el kezdett fogdosni... a többit már nem kell le írnom...
2011. ápr. 9. 01:18
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam hogy :fúj soha mert unokatesók vagyunk.

Arra írtam mikor írtátok hogy vállaljuk fel a szexet és jöjjünk össze a közel jövőben... És én erre : Pff soha ! soha nem vállaljuk fel a szexet szüleink előtt és nem is jövünk össze a közel jövőben ...

2011. ápr. 9. 01:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Mielőtt ebben is bele kötnétek a közeljövőt én tettem hozzá -.-
2011. ápr. 9. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!