Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fegyverb*ziknak lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fegyverb*ziknak lehet barátnőjük?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy amikor megismerkedek új lányokkal akkor tök jól elbeszélgetünk, pár hét és aztán megismernek közelebbről, és 5-10 perc után kimerül a "beszélgetés" és síri csönd, aztán le se szarnak többé.

Olyankor otthagyom, "ignorálom" őket.

Néha figyelem őket távolról, és másokkal tök jól elbeszélgetnek, elhülyülnek több órán keresztül zavartalanul, én ilyenkor vagy nagyon elszomorodok vagy ökölbe szorul a kezem és rohadtul ideges leszek hogy én mért nem tudok ilyet.

Engem olyan témák érdekelnek amiktől a többiek frászt kapnak: kondi, hadtörténelem, fegyverek, háborús filmek, katonadalok-indulók, + egy kis politika stb...

Lehet ezen javítani? Ha lehet akkor hogyan? Van még valaki ezzel így?

2009. márc. 1. 01:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló lennék. Egy dolgot nem írt le senki, ami szerintem a legfontosabb: nem az a baj, hogy mesélsz neki ilyen dolgokról, de ne az első találkozáskor és ne azonnal zúdítsd a nyakába! Ha már összejöttetek és megismert, akkor lehet simán.
2009. márc. 1. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jó, ha valaki csak erről tud beszélni, de ha az első randin nem beszél róla és csak később jön rá a lány, hogy őt ez ilyen szinten foglalkoztatja, akkor úgyis dobni fogja később, ha nem vevő rá.
2009. márc. 1. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet barátnőd, miért ne lehetne. Az egyik megoldás, hogy keresel hasonló érdeklődési körrel megáldott hölgyet, ami ritka, de nem lehetetlen. Én is eléggé otthon mozgok a témában. (Hol találsz ilyen lányokat? Próbálkozhatsz például makettkiállításokon. Nem muszáj, hogy makettezz, de elmehetsz. A legtöbb ingyenes is,szóval még ez sem gond, és hátha van ott olyan lány, aki éppen párt keres. Én is jártam ilyen okkal makettkiállításokra valamikor. Régi szép idők:) A másik megoldás, hogy megpróbálsz nyitni más irányba is, és akkor talán könnyebben fog menni a lányokkal a csevej. Na meg azon is sok múlik, hogyan adod elő. Nekem egy barátom nagy háborús rajongó és rendőr volt, de nem egy aggresszív állat. Viszont a tesóm is szereti ezeket a témákat, és hát ő az. Szóval nem is csodálkozom, hogy agglegény. Rengeteg múlik tényleg az előadás módon.
2009. márc. 1. 20:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Járj hazafias rendezvényekre! Magyar Sziget (bár az most volt) vagy a szent korona rádión kövesd figyelemmel milyen rendezvények vannak. Nemzeti fesztiválokon nem hiszem, hogy ne találnál hozzád hasonló nőket.
2009. aug. 11. 23:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy bulizós, a Magyar Szigetet is inkább videókon keresztül követtem, plusz félek hogy megvernek vagy ilyesmi.
2009. aug. 12. 19:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem vernek meg az 100%, és ott nem csak bulizni járók mennek ki, hanem pihenni is szoktak, vagy csak ismerkedni.
2009. aug. 14. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Skinhead lányok körében sok ilyen van és nyugodtan menj le 1-2 skin vagy hungarista koncertre, ott sem fognak megverni! Barátságosabb és segítőkészebb emberek mint ahogy elképzeli őket a kispolgár. Én 2 éve kerültem először kapcsolatba ilyen arcokkal és nagyon kellemeset csalódtam bennük. Amit a tv-ben meg a fórumokon olvasol/hallasz na azt kb. felejtsd is el, egy szó sem igaz szinte az egészből!

És a hungarista, skin lányok közül szinte mindegyiket érdeklik azok a témák amiket felsoroltál!

2010. febr. 5. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!