Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fegyverb*ziknak lehet barátnőjük?
Úgy vettem észre, hogy amikor megismerkedek új lányokkal akkor tök jól elbeszélgetünk, pár hét és aztán megismernek közelebbről, és 5-10 perc után kimerül a "beszélgetés" és síri csönd, aztán le se szarnak többé.
Olyankor otthagyom, "ignorálom" őket.
Néha figyelem őket távolról, és másokkal tök jól elbeszélgetnek, elhülyülnek több órán keresztül zavartalanul, én ilyenkor vagy nagyon elszomorodok vagy ökölbe szorul a kezem és rohadtul ideges leszek hogy én mért nem tudok ilyet.
Engem olyan témák érdekelnek amiktől a többiek frászt kapnak: kondi, hadtörténelem, fegyverek, háborús filmek, katonadalok-indulók, + egy kis politika stb...
Lehet ezen javítani? Ha lehet akkor hogyan? Van még valaki ezzel így?
Skinhead lányok körében sok ilyen van és nyugodtan menj le 1-2 skin vagy hungarista koncertre, ott sem fognak megverni! Barátságosabb és segítőkészebb emberek mint ahogy elképzeli őket a kispolgár. Én 2 éve kerültem először kapcsolatba ilyen arcokkal és nagyon kellemeset csalódtam bennük. Amit a tv-ben meg a fórumokon olvasol/hallasz na azt kb. felejtsd is el, egy szó sem igaz szinte az egészből!
És a hungarista, skin lányok közül szinte mindegyiket érdeklik azok a témák amiket felsoroltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!