Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszek én még valaha szerelmes?
Eddig szinte mindig volt olyan pasi aki tetszett,de neki nem tetszettem viszont.Vagy fordítva.Én tetszettem vkinek,de nekem ő nem tetszett.Mindig ez van,és már nagyon el vagyok keseredve,hogy sose találok olyan vkit,akivel kölcsönös lesz a szimpátia,és szerelmes leszek belé,és is belém.Már 2 éve is ezen aggódtam,és azóta se volt semmi.A legrosszabb az egészben,hogy még csak nem is csókolóztam soha,miközben a nálam fiatalabbak meg már rég át estek ezen(meg máson is).
Leszek én még szerelmes egyáltalán?
17/L
Velem is ugyanez van:/
Csak 1 évvel idősebb tőled.
18/L
Hűha,köszönöm sok választ!:))
Persze a kérdést nem szó szerint kell értelmezni,csak a nagy elkeseredésben így fogalmaztam meg.
Még jobban frusztrál ez mostanában,hogy mindenhol látom a szerelmeseket,meg a baráti körömben is majdnem mindenkinek van párja.
Egyébként van olyan személy,aki most nagyon tetszik,és vele eltudnám képzelni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!