Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön ha egy srác hűvös időben pólóban mászkál mert
olyan menő hogy nem fázik?
Nem menő az ilyen, hanem egy idióta. Szerintem aki meglátja, ez az első gondolata.
2011. ápr. 8. 14:34
Szia!
Én is gyakran eggyel kevesebb ruhadarabot hordok mint mások, és tényleg nem fázom. Ennek pedig a fő oka az hogy nem vagyok egy kigyúrt állat, van rajtam pár plusz kiló (nem túl sok, de azért egy kicsi van) és ez melegen tart. A hideget így egész jól viselem, nem kell annyi.
2011. ápr. 8. 14:40
A hidegérzetet (fázást) nem befolyásolja az, hogy esetleg a "menősrác" összeszed egy remek kis tüdőgyuszit...
De aki hülye, az meg is érdemli.
2011. ápr. 8. 15:14
Az ilyen egy szánalmas hülye kis p.cs. Komolyan azt hiszi, ha hidegen pólóban feszít, akkor menő lesz. Az ilyen kis gyökeret egy szál gatyában bevágnám egy hűtőházba, hogy ott emberkedjen - 30 fokban.
2011. ápr. 8. 15:34
Aki nem fázik, vagy nem érzi a hideget, az nem szuperember, hanem beteg, ugyanis baj van a hőháztartásával. És erre nem büszkének kéne lenni, mert ez inkább gáz. Betegnek, rosszul összerakottnak lenni gáz, nem pedig "dicsőség".
2011. ápr. 8. 17:54
Nekem az a kedvencem, amikor késő ősszel, illetve kora tavasszal az egyetemi előadóterem ablakait kinyitja valamelyik jóképességű, mert neki "melege van", azt meg leszarja hogy a másik 28 ember fázik a huzatban.
Aki pajzsmirigybeteg, az MENJEN EL ORVOSHOZ, ne májerkodjon, hogy ő nem fázik. Tudok olyan hideget mondani, ahol még belé is beléfagy a forró kaki is. :@
2011. ápr. 8. 18:41
Én mindig feltűnően szánalmasan nézek rá, főleg, ha látom hogy libabőrös:D Kajak szánalmas:D
2011. ápr. 8. 19:08
én is szeretek hűvösben még pólóban mászkálni , mert szeretem ha egy picit fázok , ez ilyen beütés nálam nem tudom miért van , lehet hogy öregapámék svédek vagy norvégok mindegy , a lényeg , hogy szerintem ez nem menőség kérdése , hanem hozzáállásé - a meleget viszont rühellem!
2011. ápr. 8. 19:30
Én is olyan menő vagyok,hogy 5fokban nem fázom;D
2011. ápr. 8. 20:30
Biztos ki van gyurva vagy teli van tetkóval, azt mutogatja. Az "ilyenek" nem fáznak. Kemények!
2011. ápr. 14. 11:05
Kapcsolódó kérdések: