Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik végletet választanátok inkább?
Tudom, fő az arany középút, de kíváncsi vagyok az arányokra.
1. Nagyon! vékony lány (kb 170 cm-hez 40-45 kg), semmi fognivaló, lapos cici, fenék.
2. Husis lány (kb 170 cm-hez 85 kg), kerek elöl-hátul, de a legkevésbé sem mondható vékonynak.
Az arca mindkettőnek szép, kedvesek, életvidámak, nem cigiznek, drogoznak, stb. szóval mindenféle elvárásnak megfelelnek, de melyik külsőt választanátok inkább?
Én a másodikat.Nemrég láttam egy ilyen lányt és nem is tudom elképzelni hogy tényleg annyi a súlya.
Annyira arányos az egész teste.
Az elsőt, mert a második már nálam is nehezebb :) Én nem akarok nálam nagyobb darab nővel járni, el se bírnám.
Inkább az elsőt hizlalnám kicsit, de csak 50-55 kilóig.:)
Másodikat, volt is már ilyen alkatű barátnőm +-1 kiló, de teljesen arányos volt és engen nagyon is csábított :)
20/f
a kérdés feltevése is manipulatív mert egy vékony 170 centis lány se lehet kevesebb 50 kilónál, amit te írtál az már anorexiás...
természetesen az elsőt választanám, mert a kövér nők nem vonzanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!