Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze soha az akit én szeretnék?
Figyelt kérdés
aki nekem kell annak én nem kellek vagy valami oknál fogva nem jön össze,akinek meg én kellek az nekem nem kell.miért van ez:( 19 éves lány vagyok és már jóideje nem volt senkim,olyan rossz érzés jó lenne ha már lenne valakim de sose jön össze.Sokan mondják,hogy itt vagyok 19 éves és senkim nincs.Ez nagyon rosszul esik de mit csináljak?2009. febr. 28. 20:44
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj, mert ez így olyan, mint amikor az órát nézi valaki, annál nehezebben megy az idő.
Majd eljön az igazi, csak tarts ki:-)
2/7 anonim válasza:
Pech :) Nem mindenki születik olyannak, aki megkap bárkit, akit csak akar.
3/7 A kérdező kommentje:
hát néha tényleg olyan,amikor dolgozok azért elmegy az idö meg a társaság is jó,de mikor egyedül vagyok itthon:(
2009. febr. 28. 21:08
4/7 anonim válasza:
kapcsolj ki ha valamit túlságosan erőltetünk, és akarunk akkor leköti a figyelmünk és nem tudsz nyílt szemmel járkálni, csak lazíts nem leszel mindig egyedül foglalkoz mással, tanulságból és tapasztalatból mondom hogy a korom belliek nagy része akik egyedül vannak ezt élik át, fiatal vagy még és a világ nem dől össze mert kicsit egyedül vagy
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot:)
2009. febr. 28. 22:31
6/7 anonim válasza:
Gondolom azért, mert azt nézed, h "hú legyen már gyorsan egy pasim", és nem is vagy szerelmes. Arra pedig a pasik nem buknak. Én legalábbis nem.
7/7 anonim válasza:
Szard le(ma'r bocs a kifejeze'se'rt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!