Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Izgat titeket ha így látjátok egy csaj bimbóit? Miért? Kort is írjatok! (kép)
2011. ápr. 7. 18:15
2/12 anonim válasza:
Nem igazán ez izgat fel. Az izgat, ha nincs rajta ruha és állnak a mellbimbók. De nem egy 60 éves nőn persze, mint a képeden.
Különben is az a fontos, hogy lássam és érezzem, hogy én is tetszem neki, annál nincs fontosabb.
3/12 anonim válasza:
Hát minket, ugyan nem. Csak van es kesz. Max teged izgathat az a pasi, aki miatt ilyen lesz. :)
21f
4/12 anonim válasza:
Ez első sorban rib@ncos!
Ha azutcán így mész végig nem az lesz a pasik első gondolata hogy húúú de szexy meg izgató, hanem hogy úúú b@sszki mekkora ribanc, de azért jók a csöcsei :)
5/12 anonim válasza:
Nagyon izgi. Mindig a sejtető az izgalmas.
6/12 A kérdező kommentje:
ne azt nézzétek,hogy hány éves a nő, hanem azt, hogy kb ilyen.
köszönöm a válaszokat, jöhet több is :)
2011. ápr. 7. 18:22
9/12 anonim válasza:
Mert 16 éves vagyok és nekem ilyenkor még minden izgató!
10/12 anonim válasza:
Én 23 vagyok már de még mindig izgató minden ami a nőkkel kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!