Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellprobléma!? (több lent)
Kedves kérdező!Nekem azt hiszem átlagos nagyságú melleim vannak (85-90B),de nekem se tetszettek sokáig... Engem meg az zavart,ha megnéztek a pasik az utcán,m nekem ettől nem lesz több önbizalmam,csak szimplán kiakaszt,h mit bámulnak... .Nekem is nagyok a mellbimbóim és ráadásul barnásak is,de most jöttem rá,h semmi pénzért nem nagyobbíttatnám meg a melleimet,m ettől nagyobbaktól már rendszeresen fájna a hátam+ ezek is szépet mutatnak mind dekoltázsként,mint amúgy pucéran. Első dolog az lenne,h elfogadd magad!Nekem az segített,h tusolás után ott álltam a tükör előtt és mondogattam,h "szép melleim vannak" és közben próbáltam el is hinni (ez ön szuggeszció)-azóta már tényleg szépeknek látom őket,és el is tudom hinni,amikor a barátnőm vagy a pasim azt mondják,h szép!:)
L/23
"Nekem nagyon kicsik a melleim, és sajnos tudom miről beszélsz kérdező. :S Igen vannak olyan férfiak, de még nők is akik megvetéssel néznek rám emiatt. Ilyen volt egyszer oszt.társam is, megrökönyödve nézte, hogy nekem milyen kicsik, és kb úgy viselkedett mintha valami halálos betegségem lett volna:S És akkor még voltak fiúk is, akik szintén viccelődtek rajtam mosolyogtak is és ezek után érezzem magam úgy, hogy nem számít a kis mell pasiknál?-.- Dehogy nem számít. Max csak elfogadják.
Ezek után sosem leszek kibékülve a méreteimmel.
KEdves válaszoló!
Sajnos a gyerekek az iskolában gyakran nagyon kegyetlenek, és úgy mondanak véleményt hogy fogalmuk sincs a világról.
Nem akarlak vigasztalni, csak férfiként elmondom a véleményem. Nagyon nagyon sok cicivel találkoztam már életemben. És láttam már gyönyörű ici-pici melleket és imádtam őket. És láttam már gyönyörű nagyokat és azokat is imádtam. Igaz, van aki csak a nagy mellet szereti, annak nem Te leszel a párja. Na bumm! És van aki csak a szőkéket szereti vagy a barnákat.
És ne feledd el a kicsi cici kisebb eséllyel lesz majd egykor lógós !
Szeresd meg a melleid,mert sok ffi létezik aki szintén szeretni fogja őket.
Egy 35 éves pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!