Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 körüli csajok, ti lefeküdné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 körüli csajok, ti lefeküdnétek egy nálatok 5 évvel fiatalabb fiúval?

Figyelt kérdés
Volt már ilyen? Vettétek már el nálatok sokkal fiatalabb pasi szüzességet? ÉS ha igen,akk milyen volt?
2011. ápr. 4. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ne hallgass néhány itteni hülyeségre. Még a végén manipulálnak. Ha le akartok feküdni, akkor mi a gond?

Csak a marhák mondanak nemet kizárólag arra hivatkozva, hogy fiatalabb a fiú. Ez csak mondvacsinált alaptalan hülyeség.

2011. ápr. 4. 20:06
 12/17 A kérdező kommentje:

igazából az van,h kinéztem valakit:) de basszus azt hittem h kb 17,de megtudtam nemrég,h csak 14 LESZ!:O:O:O:O

Atyaééééééééég

2011. ápr. 4. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:
És ha eddig szeretted akkor most már gyűlölöd?
2011. ápr. 4. 21:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Nah ez úgy van,h csak kinéztem magamnak.... De 14:O:O Báááár 14 éves kortól legális a nemi élet. Sokkal fejlettebb testileg így ránézésre. De am nem csinálok azért én ilyet:)
2011. ápr. 5. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam hogy a pedómaci nőstény medve volt :D
2011. ápr. 5. 20:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Hülye:D
2011. ápr. 5. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:

ne haragudj ezt muszáj volt :D

Am egyik haverom is hajt egy 22 körülire, mondta hogy a buszon szemeztek xd

F17

2011. ápr. 5. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!