Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mi a titka? Annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi a titka? Annyira érdekelne! Vélemények? (Magyarázat lent. )

Figyelt kérdés

Van egy csaj az osztályban, aki kb 1,5 éve jött az osztályba. Nagyon zárkózott, magának való lány,a kit a pletykásabbik fajta lányok már "holdkórosnak"" kiáltottak ki, pontosan az egyedi gondolkodása miatt. Hát bevallom, tényleg egy kissé ijesztő! Mintha egy felnőttel beszélgetnék, olyan komoly! És mindenkit meghalgat, ha gondja van, meg eléggé "öreges" megoldásokat javasol...

Mindezek ellenére a pasik odavannak érte. Az osztály legrondább fiúja ugyanúgy döglik érte, mint az osztály álompasija! Biztos nem szerelmes bele minden srác, de azért többen... Pedig nem a legszebb csaj: túlsúlyos, kissé kapafogú, de am nem csúnya...

Mégsem értem, mi fogja meg benne mondjuk az osztály álompasiját. Mert az tényleg odavan érte... Vajon mi a titka?

2011. ápr. 4. 15:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az hogy facér.

Él hal a facér.

2011. ápr. 6. 15:48
 12/17 anonim válasza:
ennek több oka is lehet szerintem.lehet,hogy csak azért tetszik neki mert más mint a többi lány.de sok mindenért tetszhet neki:))) én is lány vagyok és én is ismerek olyan lányt aki teljesen más gondolkozásu mint a többi átlagos lány.néha olyan mint ha az anyámmal beszélnék nem is az egyik barátnőmmel.és a fiúja aki most vele van éppen ezért szereti:))
2011. ápr. 6. 15:49
 13/17 anonim válasza:
kisugárzás. én is átlagos vagyok, mégis minden pasi oda van értem. de engem csak egy érdekel... Szerelmem (L)
2011. ápr. 6. 15:50
 14/17 anonim válasza:
ja és csak kíváncsiságból:ha ennyire érdekel téged hogy mit esznek rajta akkor neked nem tetszik???:)))
2011. ápr. 6. 15:55
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nagyon zárkózott, magának való lány,a kit a pletykásabbik fajta lányok már "holdkórosnak"" kiáltottak ki, pontosan az egyedi gondolkodása miatt..............Mintha egy felnőttel beszélgetnék, olyan komoly! És mindenkit meghalgat, ha gondja van, meg eléggé "öreges" megoldásokat javasol..."

kb én is ilyen vagyok, de nem tudok róla hogy tetszenék akár egy fiúnak is, talán azért, mert elégé gyerekes a külsőm, az arcom :(

bár azt néha látom hogy rám néz pár srác, de nem érzem úgy, hogy tetszenék nekik. :S

az meg a másik mivel szőke vagyok mindenki azt feltételezi valami oknál fogva hogy sík hülye vagyok... -.-

nemtudom, nekem a leírtak alapján igen szimpatikus a csaj, kár, hogy nem sok ilyen van mint mi... mindenki csak a buli meg a stb gyerekes gondolkodás...

2011. ápr. 6. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
ja, 15.l
2011. ápr. 6. 16:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, annyi különbséggel, hogy én visszahúzodóbb vagyok és talán ezért nem figyelnek rám fel a fiúk.
2011. ápr. 6. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!