Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szeretnék feküdni a szomszéd lánnyal. Ő 21 én 14. Lehet esélyem?
15:28
"De szerintem jobban néz ki ha egy lánynál öregebb a pasi :)nem pedig fordítva."
Ugyan mi a lósz@rért?
Az, ha a lány fiatalabb a kapcsolatban, az ugyanolyan, mint amikor a fiú a fiatalabb. Nincs különbség.
Mit akarsz itt te kis pina?!
Neked (is) a magadhoz valóval kéne foglalkoznod nem az idősebbekkel. Egy normális 22 éves fiú a dugáson kívül mást nem akar egy pisis 14 éves lánytól!
15:44
Nem kell okoskodnod te balf@sz.
Hát azért ebben a korban tényleg jobb, ha a srác idősebb 2-3 évvel, mert a fiúk tényleg éretlenebbek legtöbbször (persze van kivétel) 20-25éves korban meg már édesmindegy ki az idősebb. :D
Esélyed? Semmi, haver. Kicsi vagy még. És szerintem nem egy tapasztalatlan tökmaggal szeretne kufircolni a csaj... xD
"Hát azért ebben a korban tényleg jobb, ha a srác idősebb 2-3 évvel, mert a fiúk tényleg éretlenebbek legtöbbször"
A birka fejedben lehet hogy így van, de a valóságban egyáltalán nem jobb ha a srác idősebb (mint korábban is írtam, ez ugyanolyan, mint amikor a lány idősebb)!
Főleg, hogy a lányok ugyanolyan éretlenek mint a fiúk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!