Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek a netes tarskeresokben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a netes tarskeresokben, lehet-e ott komoly kapcsolatot talalni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Többször próbáltam, de sajnos mindig én húztam a rövidebbet...Kezdem feladni.
2009. febr. 27. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez jelent valamit, mi egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel, akit neten ismertem meg. És ez még csak a kezdet :)
2009. febr. 27. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
10-ből talán ha 2 sikerül,én is próbáltam de már azóta találtam nem netest,a neten mindenki azt ír magáról amit a másik hallani akar,nagyon gáz,én 3x is befürödtem vele
2009. febr. 27. 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Nos, a love.hu-n találtam rá a feleségemre.

Azonban... kérem a szíves elnézését mindama előttem szólóknak, akik lehúzták a netes társkeresőket, de... miért nem gondoltok bele egy kicsit jobban a dolgokba?

Kérdem ezt csak azért, mert ha belegondolnátok, rájönnétek, hogy túlmisztifikáljátok a dolgot, és túl nagy jelentőséget tulajdonítotok annak, hogy "netes társkeresés"... Mintha ez lenne valami, mintha ez jelentene valamit... De nem! Abszolúte semmit nem jelent - SEMMIT.

A net is csak egy _színtér_, ugyanolyan, mint egy klub, egy koncert, egy bár, egy rendezvény, egy egyetem, vagy iskola... bármi. A _színtér_ pedig SEMMIT nem tehet arról, hogy milyen emberek vetődnek oda.

Mert az _ember_ a lényeg, nem az, hogy hol futsz össze vele. A net egyszerűen csak egy könnyebb, szervezettebb, célszerűbb, áttekinthetőbb hely, mint amilyen bármilyen élő színtér lehetne, de attól még csak ugyanolyan _emberek_ vannak ott is, mint bárhol máshol. Bárhol máshol is lehet találni hülyéket és normálisakat is - és ugyanígy a neten is.

Márpedig ha valaki a neten nem ír igazat magáról, az egyszerűen hülye, mert nem esik le neki, hogy úgyis lelepleződik az első élő talin. És amint ez megtörténik, már lehet is elküldeni a fenébe, mint hülyét, ugyanúgy, ahogy mondjuk egy diszkóban elküld az ember egy nyomulós bunkót, és menni tovább, keresni az értelmeseket.

Ennyi az egésznek a trükkje. Mielőbb élő tali, de legalábbis webkamerás chat, és minden kiderül. Aki hazudik, azt nyomban le kell pattintani, és menni tovább. Akinek meg van esze, az úgyis őszinte, és azzal már érdemes ismerkedni.

Szóval... próbáljátok meg észrevenni ezt a színtér-ember egyenletet, és ne a színteret nézni, hanem az embert - és máris több szerencsétek lesz. :)

2009. febr. 27. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen hiszek. 2 éves kapcsolatom volt egy chaten megismert férfivel,nagyon szép és jó volt minden,csak mint bármely más kapsolatnál előfordulhat,attól függetlenül hol ismered meg vége lett,mert kiszerettem belőle. Nagy magányomban flnéztem egyik este újra chat-re,a saját városon szobájába, és egy olyan emberrel akadtam össze,aki a barátja nick.éről chatelt,életében először, és véletlenül rámkattintott. Ne nézzetek chatfüggőnek,meg nem adom meg bárkinek a számom,de valami vonzott bene pár óra beszélgetés után. Ebből alakult ki egy most már féléves,nagyon szenvedélyes kapcsolat.Valóban igaz,hogy csak színtér a chat,ugyanúgy,mint egy disco.
2009. febr. 27. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajna az én esetemben csak hónapok múlva derült ki, hogy ki is az a személy valójában, akivel a neten megismerkedve jöttem össze. Meg kell hagyni, vannak vér profik, akik igen jó színészek és vannak nők, akik be is kajálnak mindent, mert nem feltételeznék a másikról, hogy az csak játszik velük... Szal nagyon is tudnak hazudni és nem feltétlen az 1. talin borul ki a bili... Én így jártam. Nem is 1x sajnos :(
2009. febr. 27. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is neten ismertem meg a párom 8 hónapja, mi kb 1,5 hét után találkoztunk, jól megvagyunk. előtte 2-3 rosszul sikerült randim volt csak. Ha valaki ügyes, simán ke lehet szűrni a hazugokat.
2009. febr. 27. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:
16:35-ös vagyok. Kedves Szótlan Szamuráj, aki csak úgy kajakból lepontoztál, mondd már meg légyszíves, hogy konkrétan mivel nem értesz egyet. Tényleg érdekelne a véleményed, és hogy miért/miről gondolod azt, hogy nem úgy van, ahogy leírtam.
2009. febr. 27. 19:55
 9/9 anonim válasza:
Lehet komoly kapcsolatot találni, hidd el! Én ott ismertem meg lassan már 1 éve a jelenlegi barátomat! Előtte persze összeakadtam hazugokkal is, de Nála valahogy éreztem, hogy más lesz! Már 2 hónapja fenn voltam pár társkeresőn, amikor vele elkezdtem levelezni, majd msn-en is beszéltünk és 3 nap után találkoztunk személyesen. Ez 1 éve volt és azóta is tart a szerelem!! Csak próbálkozz! Hidd el megéri! Előbb-utóbb találsz olyan embert, aki igaz!
2009. febr. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!