Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a netes tarskeresokben, lehet-e ott komoly kapcsolatot talalni?
Nos, a love.hu-n találtam rá a feleségemre.
Azonban... kérem a szíves elnézését mindama előttem szólóknak, akik lehúzták a netes társkeresőket, de... miért nem gondoltok bele egy kicsit jobban a dolgokba?
Kérdem ezt csak azért, mert ha belegondolnátok, rájönnétek, hogy túlmisztifikáljátok a dolgot, és túl nagy jelentőséget tulajdonítotok annak, hogy "netes társkeresés"... Mintha ez lenne valami, mintha ez jelentene valamit... De nem! Abszolúte semmit nem jelent - SEMMIT.
A net is csak egy _színtér_, ugyanolyan, mint egy klub, egy koncert, egy bár, egy rendezvény, egy egyetem, vagy iskola... bármi. A _színtér_ pedig SEMMIT nem tehet arról, hogy milyen emberek vetődnek oda.
Mert az _ember_ a lényeg, nem az, hogy hol futsz össze vele. A net egyszerűen csak egy könnyebb, szervezettebb, célszerűbb, áttekinthetőbb hely, mint amilyen bármilyen élő színtér lehetne, de attól még csak ugyanolyan _emberek_ vannak ott is, mint bárhol máshol. Bárhol máshol is lehet találni hülyéket és normálisakat is - és ugyanígy a neten is.
Márpedig ha valaki a neten nem ír igazat magáról, az egyszerűen hülye, mert nem esik le neki, hogy úgyis lelepleződik az első élő talin. És amint ez megtörténik, már lehet is elküldeni a fenébe, mint hülyét, ugyanúgy, ahogy mondjuk egy diszkóban elküld az ember egy nyomulós bunkót, és menni tovább, keresni az értelmeseket.
Ennyi az egésznek a trükkje. Mielőbb élő tali, de legalábbis webkamerás chat, és minden kiderül. Aki hazudik, azt nyomban le kell pattintani, és menni tovább. Akinek meg van esze, az úgyis őszinte, és azzal már érdemes ismerkedni.
Szóval... próbáljátok meg észrevenni ezt a színtér-ember egyenletet, és ne a színteret nézni, hanem az embert - és máris több szerencsétek lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!