Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek ti is, hogy a szép lányok sokkal kedvesebbek is egyben?
Mindig az az általánosítás, hogy a szép/szebb lányok bunkók...de én ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
A jól kinéző lányok sosem voltak velem bunkók...ellenben az átlagos, vagy kifejezetten ronda csajok hihetetlen milyen parasztul tudnak viselkedni.
Észrevettetek már ti is hasonlót? Sztetek miért lehet?
A szépség mindenkinek más, találkoztam már alapjába véve nagyon szép lánnyal és nagyon jóképű pasival is, akik közelebbről nézve borzalmasan ápolatlanok voltak, pl.: sárga fokak+fogkő...zsíros haj,izzadságszag,letört körmök+lepattogzott lakk, esteleg gusztustalan műköröm+van amelyik letört. Persze pasiknál könnyű, mert ezek a szépségpraktiták nagy részben nem fordulhatnak elő, eddig a rágott köröm visszataszított, de most nagyon megszerettem egy pasit, aki sajna rágja a körmét.:/
A lenőtt haj, vagy kopott hajfesték szerintem visszataszító egy lányon, legalábbis női szemmel, főleg mivel még fiatal nem is őszül, szóval akkor már ne fesse a haját szerintem. De vannak lányok pl. én is akik mondjuk arcra nem a szépségkirálynő kategóriába sorolhatók, legalábbis saját magam biztos nem sorolnám ide, bár az alakommal teljesen elégedett vagyok, és mindent megteszek, hogy ápolt legyek, és mivel nagyon szeretem a tisztaságot, rendet, mindig ápolt külsővel megyek el itthonról, sőt itthon sem szeretek úgy kinézni mint akit a wc-ből rángattak elő. Az meg, hogy valaki o lábú, vagy görbe az orra, kicsit eláll a füle, vagy ilyen-olyan a szemszíne, haja színe, esetleg göndör, vagy egyenes a haja, olyan dolgok amikkel az ember vele születik, és szerintem nem ez a szépségben az elsődleges.
20/L
Ja és nem hinném, hogy a szép lányok kedvesebbek, inkább az önmagukkal teljesen elégedett emberek kedvesek, akik persze amellett, hogy kiegyensúlyozottak, nincsenek elszállva maguktól.
utolsó: köszi h válaszoltál, de nem kértem részletes elemzést abból, hogy mi a szép és mi nem :D
nem tudom magam kifejezni, akkor? nem ápoltság, meg nem amikor nem tehet róla, hanem előnytelen az arcberendezése, így már érthető? ismertem egy lányt régebben, alacsony volt nagyon, csámpás volt, a vállai erősek voltak, úgy nézett ki mint egy törpe, és mégis el volt szállva magától.....de mire föl? (ezzel nem azt mondom, hogy aki szép, annak van joga elszállni)
Tapasztaltam már én is hasonlót, de ehhez a következő kell. Szép külső, mellé pedig inteligencia és lelki-szellemi érettség. Egy ilyen lány mindig csúcsformában érzi magát és tudja, ha kedves másokkal, akkor a többi ember is szeretni fogja.
Megtehetné, hogy tapló legyen, de nem teszi, mert visszataszítónak tartja és egyébként is mi haszna lenne belőle, ha más emberek gyűlölnék?
A csúnya lányok ezzel szemben állandóan frusztráltak a külsejük miatt és ez lecsapódik a viselkedésükben is. Plussz sokan azt gondolják közülük, hogy ha bunkó módon viselkednek, akkor esetleg nagyobb tekintélyre tehetnek szert a környezetükben.
értem
másik példa: amikor egy kevésbé szép lánynál próbáltam kezdeményezni, akkor köszönés nélkül lelépett a végén, és ez már 2-szer is előfordult amikor kevésbé szép lánnyal találkoztam....viszont szép lány esetében, még ha ne mis jöttem be neki, sosem történt olyan, hogy csak úgy lelép, vagy átvág.....és ez elég röhejes azért
"A csúnya lány teljesen tisztában van vele, hogy milyen és ez nem egy öröm. Sokat küszködik saját magával és képtelen elhinni, hogy bárkinek a közeledése őszinte lehet. Mindent támadásnak vél, hogy kicsúfolják, kinevetik, vagy olyat mondanak neki, amit úgyis tud, hogy ő ronda."
A leírásból teljesen magamra ismertem. Régebben rengeteget csúfoltak a külsőm miatt, ezért igyekszem (igaz, próbálom nem bunkón) lerázni a pasikat. Félek, hogy megint a céltáblájukká válok, ezért igyekszem a a háttérben meghúzódni. Már attól is megijedek, ha csak megpróbálnak beszélgetni velem. (Igaz, ez túl gyakran nem fordul elő :D)
A másik dolog, hogy nem tudok szép emberekkel barátkozni. Nem az a baj, hogy ők jól néznek ki, hanem az, hogy én ronda vagyok, és emiatt alapból alsórendűnek érzem magam, mellettük meg méginkább... :(
És előttem is írták, de: A szép lányok valószínűleg azért kedvesebbek, mert tudják, hogy nincs mitől félniük.
Utolsó: szerintem nincs igazad!
Van, akinek te vagy a szép! Olyan ember nincs, aki senkinek nem tetszik! És ha történetesen egy jól kinéző fiúnak tetszel, akkor elzavarod csak azért, mert neked van egy ilyen frusztrációd? Arra nem gondoltál, hogy ez egy ördögi kör, vagyis, hogy azt a bizonyos céltáblát saját magad generálod?
"És ha történetesen egy jól kinéző fiúnak tetszel, akkor elzavarod csak azért, mert neked van egy ilyen frusztrációd?"
Ilyesmitől nem félek, ők inkább kiröhögni szoktak...
"Arra nem gondoltál, hogy ez egy ördögi kör, vagyis, hogy azt a bizonyos céltáblát saját magad generálod?" De...
Egyszer próbálkozott nálam egy nagyon rámenős, külsőre teljesen átlagos srác, megpróbáltam hinni neki. De már akkor sírógörcs kerülgetett (nem a meghatottságtól) amikor meg akart csókolni, és iszonyatosan remegtem... Természetesen ebből az igen rövid kapcsolatból (és a csókból) nekem "köszönhetően" nem lett semmi...
(Mielőtt még megkérdeznéd, járok pszichológushoz (illetve olyasmihez) :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!