Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj leborotválni a fanszőrzetet?
Lehet leszavaztok,de én már nem bírnám szőrősen!
Mikor az ember vesz egy szexi fehérneműt és kétoldalt kibuggyanik a szőr!UHHHHHHH
Jó-jó lehet csak ott fazonírozni,de ha az ember már időt áldoz rá,akkor már menjen minden!
Sokkal érzékenyebb vagyok,sokkal szexisebbnek érzem magam,és felizgat,még akkor is,ha nincs pasi a közelben,de érzem,hogy puha és .......
Na jó,nem ragozom.
Valóban megvan a szőr funkciója,de az ember mindennek csak akkor tulajdonít jelentőséget,ha már kellemetlensége származott valamiből!
Most ez egy baromi hülye hasonlat lesz,de a szőrről a nagybátyám bajsza jut eszembe,amit megfogott a mustár, a ketchup,hiába tisztálkodott rendesen.
Mondom,hogy hülye hasonlat!!!!!!!!!,de én tartanék tőle,hogy vérszaga van,vagy vizelet,vagy "izzadtság" és ez valószínüleg vissza is tartana,kevésbé tudnám elengedni magam és a szex közben a görcs kell,meg az aggodalom a legkevésbé az embernek!
M
szerintem ez olyan, mint van aki a hosszú hajat szereti, van aki a rövidet. van aki zselézve hordja, van aki gyűlöli a zselét. van aki a nappalt szereti, van aki az éjt. érted? úgy élj, ahogy jobban érzed magad (ha fanszörzettel, hát akkor azzal!!) lényegtelen, mit gondol más, vagy a világ, az a lényeg, amit TE gondolsz!!!
mert ez a TE életed!
Én nem is várom el h leborotválja, nekem ugyan mind1 h milyent pncit nyalok! :)
f/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!