Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszáj leborotválni a fanszőrz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj leborotválni a fanszőrzetet?

Figyelt kérdés
Úgy értem, oké, hogy a fiúk szerint úgy szebb, de abba mért nem gondolnak bele, hogy nekünk kellemetlen, mikor visszanő? Lányok, fiúk válaszára egyaránt kíváncsi vagyok..
2009. febr. 26. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet leszavaztok,de én már nem bírnám szőrősen!

Mikor az ember vesz egy szexi fehérneműt és kétoldalt kibuggyanik a szőr!UHHHHHHH

Jó-jó lehet csak ott fazonírozni,de ha az ember már időt áldoz rá,akkor már menjen minden!

Sokkal érzékenyebb vagyok,sokkal szexisebbnek érzem magam,és felizgat,még akkor is,ha nincs pasi a közelben,de érzem,hogy puha és .......

Na jó,nem ragozom.

Valóban megvan a szőr funkciója,de az ember mindennek csak akkor tulajdonít jelentőséget,ha már kellemetlensége származott valamiből!

Most ez egy baromi hülye hasonlat lesz,de a szőrről a nagybátyám bajsza jut eszembe,amit megfogott a mustár, a ketchup,hiába tisztálkodott rendesen.

Mondom,hogy hülye hasonlat!!!!!!!!!,de én tartanék tőle,hogy vérszaga van,vagy vizelet,vagy "izzadtság" és ez valószínüleg vissza is tartana,kevésbé tudnám elengedni magam és a szex közben a görcs kell,meg az aggodalom a legkevésbé az embernek!

M

2009. febr. 27. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez olyan, mint van aki a hosszú hajat szereti, van aki a rövidet. van aki zselézve hordja, van aki gyűlöli a zselét. van aki a nappalt szereti, van aki az éjt. érted? úgy élj, ahogy jobban érzed magad (ha fanszörzettel, hát akkor azzal!!) lényegtelen, mit gondol más, vagy a világ, az a lényeg, amit TE gondolsz!!!

mert ez a TE életed!

2009. febr. 27. 15:34
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi^^
2009. febr. 27. 19:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Úgyértem a válaszokat. Amúgy már leborotválatm, és naon szar érzés, mikor visszanő!! Szal nem érdekel, ha barátom azt akarja, hogy borotváljam le, ha ez neki így nem jó, akkor talán.. nemtom..
2009. febr. 27. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem is várom el h leborotválja, nekem ugyan mind1 h milyent pncit nyalok! :)

f/17

2009. okt. 5. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!