Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Striptease bárban mennyire számít, hogy hogyan nézek ki?
Sziasztok!
Azt szeretném megutudni, mivel sokszor haverommal szoktam lejárni ilyen helyekre, és inkább hozzám néznek oda a nők.
Mennyire számít, hogy hogyan nézel ki egy ilyen helyen?
Tehát az a nő fog odamenni hozzád, akinek nyílván bejössz külsőre, vagy csak ránézésre megtippeli, hogy mennyi pénz van nálad? :)
Előre is köszi a válaszokat!
25F
Igen, hogy meghivom e egy italra meg külön privát táncra. De érdekes haveromhoz nem mentek oda. Szerintetek miért? :S
OK én külsőre jobban nézek ki mint haverom, csak nem értem, ezekszerint számítana külső? Nő csak ahhoz megy oda aki bejön neki mint pasi? Vagy ránézésre honnan a rákból gondolnák, hogy pénzesebb vok havertól? Mikor kb öltözködésünk is ugyanolyan sportos laza? :)
Ahova járok ott 10p privát tánc 7000 Ft, ital meg 4000Ft.
Szal olcsó hely eléggé.
De akkor miért pont engem szemel ki mindegyik?
Akkor azt mondod külsőre valszeg egynek se jövök be onnét? :)
De akkor miért pont hozzám jönnek, haverhoz meg mért nem megy egy sem? :S
Eszembe se jutott, mikor 4-en elmentünk akkor is hozzám jöttek oda, én voltam a brigádból a szemüveges, 53 kilós. Aztán 6-an is voltunk és akkor is hozzám jöttek oda. Hasonló lehet a kisugárzásunk vagy ilyesmi. : )
Szóval cseszed ne itt kérdezősködj, hanem örülj neki. De persze ez a való életben nem sokat jelent, hogy ott mi történt!
"Tehát az a nő fog odamenni hozzád, akinek nyílván bejössz külsőre, vagy csak ránézésre megtippeli, hogy mennyi pénz van nálad?"
Na vajon? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!