Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit takarhat? (részletesen lent)
Sziasztok.15éves lány vagyok és van egy barátnőm, aki nagy élvezettel fogdos engem és csapkod/markol a fenekembe vagy tapizza a cicim.Eleinte viccnek vettem de ez már kb 2-3-4hónapja tart.Már mondtam hogy : Héé drága fejezd már be! ( persze viccelődő hangon, nem akartam megbántani)
De tegnap elég krízises helyzet történt a suliban.Elkezdett a barátnőm a szünetben suliban tapizni és a cicimet fogdosni, mit se mondjak az osztálytársaim eleve úgy hívják őt hogy LESZBOSZI de akkor is... :SS
Most akkor ő biszex mert elvileg van pasija...???!!!
Mit tegyek ,hogy picit "leakadjon" rólam és ne bántsam meg?Kösszííí 15/csaj
köszi első válaszolóó neked is második...de én már sokszor szóltma és kérdeztem és csak annyit mond: hát jó csaj vagy és jó fogdosni...
és ezt sokszor nem értem...vagy csak NEM akarom megérteni
Akkor mond meg neki kicsit keményebben h ne tapizzon mert te nem akarod. És igaza van a második válaszolónak hogyha tényleg a barátnőd akkor megérti és nem fog megbántódni. MOND meg neki azt cső :D
( első válaszoló voltam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!