Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy minden a régi legyen?
Szerintem nyiltan kellene beszelni a lannyal. Kerdezd meg szeret-e meg? Ha szeret nem fogja letagadni, vagy ha letagadja, azt latni lehet. szerintem a legkjobb a dolgokat ugy ahogy vannak megbeszzelni.
Oszinten mondd el neki, hogy sajnalod azt a verekedest(habar ugy latom nem eppen banod:P)
Konkretan beszeljetek. hivd meg egy kavera vagy valami. sok sikert
na figyelj, ha az én szerelmem verne vkit, nem vagyok biztos, h szeretnék vele lenni. ez 1 lány érzése. mert mi gondolunk arra, h és ha velem is felmegy a pumpád? vagy csak mellettem másra, és ezt nézzem minden szórakozásunknál, ha iszol?? szóval egy lányra ez sokkolo, ilyet látni, hidd el. hogy vissza talál-e hozzád, nem tudható.
az meg h nem szerelemmel szereti az előző párját, de azért szereti emberileg v tiszteletből, v bármi, ez a legtőbb emberi dolog!! te is leszel elhagyott, és maradjanak jóban az emberek, ha már egymás élete részei voltak.
szerintem ez a lány megfontoltabb és felnőttebb, te gyerekesebb vagy még az ilyen reagálásokkal, biztos van még sok. ennek ellenére tetszhetsz neki, csak nem biztos, h akar is már, ezért.
értettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!