Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy minden a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy minden a régi legyen?

Figyelt kérdés
Srác vagyok,19. Egy csajjal "kavartunk" még nyáron, de neki már akkor is volt pasija. Én szerettem, ő is engem, csak az az x év a barátjával elnyomta az érzelmeit. Sok dolog történt, aztán egy zűrös péntek este szétnyomtam a barátját, és azóta nem ugyanaz semmi. Nem beszélünk, de a gesztusaiból érzem hogy még mindig szeret, és én is őt. (Többen is így látják) Egyébként osztálytársam. Már több mint féléve volt mindez, de azt hiszem egyre inkább depis vagyok, amiért leütöttem azt a nyomorultat. Egyébként azért voltak lent mert szakítani akart vele a lány, tehát az én hibám. Mit tehetnék hogy minden a régi legyen, hogy beszéljünk, és találkozzunk mint régen? :( :( :(
2009. febr. 26. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nyiltan kellene beszelni a lannyal. Kerdezd meg szeret-e meg? Ha szeret nem fogja letagadni, vagy ha letagadja, azt latni lehet. szerintem a legkjobb a dolgokat ugy ahogy vannak megbeszzelni.

Oszinten mondd el neki, hogy sajnalod azt a verekedest(habar ugy latom nem eppen banod:P)

Konkretan beszeljetek. hivd meg egy kavera vagy valami. sok sikert

2009. febr. 26. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán személyesen Neki kéne elmondanod mind azt amit itt leírtál.Mottóm:Az őszinteség,őszinteséget szül.Hidd el a nem beszélés egy csomó félreértére ad okot így tisztázhattok mindent.Szép napot.
2009. febr. 26. 15:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem bánom... És sokan gondolják úgy, hogy jól tettem. Egyébként nem kell leírni, nem vagyok agresszív, max. hirtelen haragú... Pár feles után meg már hajint az ember agya, és könnyen felmegy a pumpa. Egyébként köszi a tippet, de nem jönne el velem sehova, mert tudja nagyon jól hogy se Ő, sem Én nem bírnánk ki "törvényszegés" nélkül. Egyébként az a "buktató" hogy a lány szent. Mindenki látja hogy nem szereti már a barátját, de már sajnálja, vagy kötődik hozzá... Nem tudom. Na köszi, majd rákérdezek...: ))
2009. febr. 26. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:

na figyelj, ha az én szerelmem verne vkit, nem vagyok biztos, h szeretnék vele lenni. ez 1 lány érzése. mert mi gondolunk arra, h és ha velem is felmegy a pumpád? vagy csak mellettem másra, és ezt nézzem minden szórakozásunknál, ha iszol?? szóval egy lányra ez sokkolo, ilyet látni, hidd el. hogy vissza talál-e hozzád, nem tudható.

az meg h nem szerelemmel szereti az előző párját, de azért szereti emberileg v tiszteletből, v bármi, ez a legtőbb emberi dolog!! te is leszel elhagyott, és maradjanak jóban az emberek, ha már egymás élete részei voltak.

szerintem ez a lány megfontoltabb és felnőttebb, te gyerekesebb vagy még az ilyen reagálásokkal, biztos van még sok. ennek ellenére tetszhetsz neki, csak nem biztos, h akar is már, ezért.

értettél?

2009. febr. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!