Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Szia, te is ezen a vonaton utazol? " szöveg bejött már valakinek?
elég értelmetlen, béna a kérdés. de ha van nála újság, rákérdezhetsz, szokott-e mást is olvasni, vagy ha könyv van nála, mondhatod, hogy olvastad-e xy másikat, stb. :D
az jobb.
hát,mondjuk,ha pont a békéscsabai vonaton utazol és ismerkedni akarsz,inkább ezt kéne..
szia,ne haragudj.meg tudnád mondani,hogy hányadik megálló lesz a békéscsabai?mert először utazom erre felé vonattal.
valami hasonlót..de ez azért nem jó,mert,ha a nőnek pont rossz napja van,akkor el fog hajtani.de a segítséget megadja,akkor is és talán még beszélget is veled utána.
Nem próbáltam.
Mással már igen. De tudod mit? Ez egy annyira esetlen szövegnek tűnik, hogy már csak azért is kpróbálom. Veszíteni nem veszitek vele semmit. Azt mondják, ha jó a kisugárzásod, akkor akár azzal is köszönhetsz "atomfizika" sikerűlni fog. Na ezt a kérdést kb ilyen kategóriának érzem. Már csak ezért is jó muli lesz.
Köszönöm a kommenteket.
"Kérdezd meg a kallertől is, neki lehet, hogy bejönne a szöveg..." Köszönöm, ezen jót röhögtem :-D
Egyszer találkoztam egy meglepően szép kalauznővel, el kellett volna sütni nála...
Kedves utolsó hozzászóló! /A válasz megírásának időpontja: ma 22:19/
Ha tényleg megkérdezed, majd légy oly kedves, hogy megírod mi volt a reakció a kérdésre. :-)
ma kipróbáltam. nem volt valami sok humorérzéke a kiszemelt lánynak. erre figyelj oda, hogy előfordulhat. mert azért eléggé lüke kérdés.
- szia. te is ezen a vonaton utazol?
*félrehúzódik, riadtan*
- ööö, persze.
*kis csönd, megszólalok inkább*
- hm, nagyon jól áll ez a blúz.
*zavartan pislog*
- köszi.
- leülhetek?
- ööö, persze.
aztán nem beszéltünk semmit. pedig mimikám az volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!