Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatal lányok közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal lányok közül mért nincs olyan aki intelligens, magas (180cm), van mit fogni rajta, és nem egy pláza cica?

Figyelt kérdés
Ilyen típusú lányok jönnek be de kb havi ha egyet látok, lehet én járok rossz felé a városban de sehogy sem találok egy hasonló lányt. 18F
2011. márc. 30. 22:47
1 2
 11/20 Pinocchio ***** válasza:
Hát igen ő szó szerint magasra teszi a mércét:)
2011. márc. 30. 23:29
 12/20 anonim válasza:

Én pont ebbe a kategóriába tartozom :)

16 évesen súrolom a 180-at.

2011. márc. 30. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:

tessék belefuttottam ebbe : http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__16..

nem tudom hogy intelligens e de magas és van mit fogni rajta. a pasija meg egy gyökér :D

2011. márc. 31. 00:47
 14/20 anonim ***** válasza:
igen, van..
2011. márc. 31. 03:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Én 180 vagyok lány létemre és egyre több lányt látok aki velem egymagas vagy még magasabb. És minden stimmel rám :D
2011. márc. 31. 09:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Biztos vannak ilyen lányok. Nagyjából én is ebbe a kategóriába tartozok, csak nem vagyok ilyen magam, csak 170 cm. Szerintem a többieknek is igazuk van, hogy túl magasra teszed a mércét, én nem ismerek 1 ilyen magas lányt sem.
2011. márc. 31. 15:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 175 cm vagyok, van mit fogni rajtam (de sportolok), intelligens vagyok, 19 éves és szűz.
2011. márc. 31. 16:03
 18/20 anonim ***** válasza:
ilyen vagyok, csak 175-180 cm. amúgy meg egyre kezd divatba jönni ez az "intelligens, van mit fogni rajta nem plázacica" tulajdonság, szóval szerintem egre kopik ki a divatból az ilyen buta szőke féle lányok..
2011. márc. 31. 20:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 183 cm magas lány vagyok :D tavasszal érettségiztem matekból ötössel. Viszont a sulinkba jár egy csaj aki vagy másfél fejjel magasabb mint én ;) vannak magas csajok, csak ritkák (sajnos, jó lenne pár barátnő akik egmagasak velem)
2016. szept. 12. 01:28
 20/20 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok, de nem sok... Szerintem igazából intelligens lányokat úgy tudsz találni, hogy pl. Odamész egy vmi jó gimjnek (Illyés,Fazekas stb.) előtt lévő buszmegállóba és ott hemzsegni fognak:) azt nemigerem hogy magasak is lesznek de biztos lesz köztük az is.
2020. febr. 25. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!