Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne készítenem a pasimnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
Már vettem neki valamit, de úgy ondolom, hogy az nem elég. Nagy gondban vagyok, mert nem sok időm maradt és kéne segítség, hogy valami személyesebbet is adhassak neki. Gondoltam már versre egy lapon, amit a szélénél kissémegégete és ehhez hasonló dolgokra. Ha eszetekbe jut valami írjatok. Nagyon köszönöm az összes választ!2011. márc. 30. 17:33
11/13 anonim válasza:
Megelőztek a cd borítós fényképesdivel. :D
12/13 A kérdező kommentje:
nagyon jók az ötleteis második :)) szeretek verseket írni :) már írtam is neki párat. De szerintem most új alkalom tehát új vers kéne úgyhogy szerintem neki is ülök és írok egyet :) a cd-s verses megoldás is jó :) nagyon sok jó ötletet kapok :)
2011. márc. 30. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!