Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két fiú vigyorog/nevet, mikor meglát, és közben engem néznek, meg beszélnek egymáshoz, akkor az mit jelent?
Azt, hogy gyökér vagyok, vagy azt, hogy jól nézek ki?:D
Amúgy Ők 16évesek, én 15/L.
Hogy gyökér vagy :D
Mért, szerinted mi a francon röhögnek? :D
Legközelebb kérdezz rá: Mi ilyen vicces fiúk?
Vagy az egyik barátnőddel csináld meg ugyanezt fordítva.
Sajnos ahol őket szoktam látni, ott mindig egyedül vagyok (bnő nélkül), de már megkértem bnőmet, hogy jöjjön el velem, kb egy hét múlva jön, és majd akkor lemásoljuk őket.:D Szval visszanevetünk.^^
Amúgy igen, mindketten jól néznek ki.:D
Megkérdezni vagy hozzájuk szólni nem mernék.:/
Jaaa. Amúgy az egyikük az egyik nap bejelölt myvipen... a másik fiú pedig még régebben (mikor még nem vettem észre, h. mindig sutyorognak a haverjával, ha meglátnak:D). Ez jelenthet vmit?:D
Az egyértelmű, hogy azért röhögnek, mert azt akarják, hogy vegyem észre őket...nagyon feltűnően csinálják...szval nem lehet nem észrevenni őket.:D De azt nem tudom, miért akarják, hogy észrevegyem őket.:/ Lehethogy azért, mert vmelyikük akar tőlem valamit, vagy azért, mert megakarnak bántani és tudatni velem, hogy gyökér vagyok.:D
Én a bnőimmel azzal a fiúvsl szoktuk ezt csinálni (nevetgélni, közben őt nézni, sutyorogni), aki bejön vmelyikünknek... azért, hogy szólítson meg.:D De ez a fiúnál biztos, hogy másképp megy...
Ha azon röhögnének,hogy gyökér vagy,nem jelöltek volna be.
Menj oda hozzájuk :)
Hmmm...:) érdekes megközelítés.:D hát nagyon remélem, hogy nem azért röhögnek rajtam, mert gyökér vagyok.:D
köszii nektek iss^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!