Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen puncival mennyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen puncival mennyek a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
nagyon gáz lenne ha szőrössel mennék ?16L
2011. márc. 28. 21:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A nőgyógyásznak tökmindegy. Ő annyi félét látott már, hogy szerintem fel sem tűnik neki nagyon a dolog.

Szóval ha ettől függetlenül nem szőrtelenítenél, akkor ne töltsd ezzel az idődet!

2011. márc. 28. 21:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Ha alapból nem szőrteleníted, akkor emiatt ne szedd le, mert felesleges. Nem divatbemutatóra, és jó esetben nem is dugni mész.
2011. márc. 28. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Ne higgyél a többieknek!

Külön sorba állítják szőröseket, meg külön a csupaszokat.

Akinek meg töke is van, az soron kívül bemehet...

2011. márc. 28. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászt nem érdekli, hogy szőrös-e a puncid, vagy csupasz, bár több orvos szerint a szőr védi a puncit a fertőzésektől.
2011. márc. 29. 07:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász akarok lenni ! XDD és csak szőrtelent akarok látni xd
2011. márc. 29. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ha lány lennék és borotválás után nem pattogna ki bekenném krémmel és úgy mennék mert olyan érzésem lenne mintha ápolatlannnak,igénytelennek tartana a doki bár én fiú vagyok és borotválom a sajátom mert nekem így tetszik és persze a csajoknak is jobban bejön mint egy DZSUNGEL szóval gondolkodj.. :) 16/F
2011. márc. 29. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy orvosba szorult annyi intelligencia, hogy felfogja: a szőr nem igénytelen. Az az igénytelenség, ha vki nem mossa.
2011. márc. 29. 17:27
 18/18 Dynaa válasza:
Oké,hogy dokihoz mész,de akkor is adj magadra egy kicsit!Ne nagyon őserdővel menj oda,az neked lenne kellemetlen.Én így gondolom...
2011. nov. 12. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!