Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit teszel ha megtetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel ha megtetszik egy lány és össze akarsz vele jönni?

Figyelt kérdés

NEM TIPPEKET és SEGÍTSÉGET VÁROK hanem arra vagy kíváncsi hogy TE mit csinálsz hogy ha össze akarsz jönni egy lánnyal.

Hogy szólítod le? hova hívod el? miket mondasz neki hogy ne ijeszd el? mire figyelsz oda?

Tegyük fel hogy buszon vagy konditeremben tetszik meg egy lány.

2011. márc. 28. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
96%

leszólítom akármivel,pl van egy zsebkendőd? meg ilyenek.

elkezdek vele beszélgetni,okosan kérdezgetem,h megtudjam van-e valakije,szerelmes-e....

majd miután fű alatt kifagattam viccesen/ez jó stílus kérdése/,kérek tőle vmi elérhetőséget.

ez nálam telefonszám szokott lenni,mivel nincsenek ilyen netes sz@r beszélgetős programjaim,meg időm sem,h kihasználjam ezeket.

majd felhívom,és közlöm vele,h szeretnék vele találkozni,mert úgy érzem jól ellenénk.

utána jön a kamubeszéd,az aktuális főnökömnek,h szabad legyen a hétvégém.

ilyenkor jön az a része,h milyen vastag a pénztárcád.

mivel én okos kislegény voltam,és jól tudtam helyezkedni,el tudom vinni a lányt olyan helyre,h az álla leesik.miután megtörtént a várva várt randi,hazaviszem,és általában kapok vmit cserébe.

azt nem fogom leírni,h kell elérni azt,h dugni akarjon.

24/ff

2011. márc. 28. 19:01
 2/2 anonim válasza:
28%
jól meg kúrogatom ;)
2011. márc. 28. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!