Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek menyire zavaró ha egy pénisz foltos?
Figyelt kérdés
A makkom teli van barna foltokkal van vagy 30.
Voltam vele több orvosnál,mindegyik azt mondta,hogy nem kell vele csinálni semmit és nem is lehet,mivel ezek anyajelek nem veszélyesek,csak nem esztétikusak.
Ha pedig problémát okozna keressek olyan partnert akinek ez nem okoz gondot,ennyi volt az orvosi tanács.
2011. márc. 28. 09:47
1/3 anonim válasza:
Nem szoktunk orvosi igazolást kérni szex előtt. De, ha úgy gondolod...........
Nem zavaró.
3/3 anonim válasza:
Az én barátomén is van pár, sőt, az övé még szőrös is, na az jobban zavar, mert orális szexnél kellemetlen hogy maga a pénisz szőrös. De szeretem, úgyhogy nem akadok fenn ilyen apróságokon. Az anyajegyed még csak technikailag sem okoz gondot (mint a szőr nálunk), szóval szerintem ne foglalkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!