Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti milyen nőket szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti milyen nőket szerettek: amelyik bevállalós, képes megvédeni magát vagy aki cica baba és elvárja hogy a pasija védje meg?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 17:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

beszély? ! ?

Amugy az első, de nem kell annyira bevállalósnak lennie, hogy beszól valakinek és megverekszik vele.

2011. márc. 27. 18:56
 12/22 anonim ***** válasza:
egyik se! mégis mitől védje meg magát egy lány? legyen értelmes, tudjon gondolkodni és nyissa ki a száját ha épp arra van szükség. nekem nem kell sem bevállalós sem pedig cica baba. egy értelmes-csinos-rendes nő viszont nem lenne rossz. ez a jó kombináció
2011. márc. 27. 19:22
 13/22 A kérdező kommentje:
Hazafi 93....nem vagyok rossz helyes író csak gyorsan írok,és néha elfelejtem le ellenőrizni!!! Tévedni emberi dolog!!!!
2011. márc. 27. 20:00
 14/22 anonim ***** válasza:

Te voltál kötekedő kedvedben és nézted le a válaszom.Pedig neked nem sikerült megértened a választ.A helyesírásodba pedig nem kötöttem bele, hanem csak megjegyeztem, hogy milyen silány:)

Amúgy ha már a helyesírásnál tartunk, akkor a "leellenőrizni" egybe írandó:)

Kérdezz, én pedig segítek;)

2011. márc. 27. 20:26
 15/22 A kérdező kommentje:
Na jó lesz .....csak tudod nem vagyok kíváncsi az ilyen képekre, lehet,hogy te igen de engem hidegen hagy.....ja és nem azt kértem hogy mutasd be milyen egy cica baba.....én bevállalós vagyok és megmondom azt amit gondolok......
2011. márc. 27. 20:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről beszélsz, én semmilyen képet nem küldtem neked.Viszont ha már annyira bevállalós vagy akkor küldhetnél magadról egyet.Csak kíváncsi vagyok, hogy melyik táborhoz tartozol, vagy miért tetted fel ezt a kérdést.
2011. márc. 27. 20:42
 17/22 anonim ***** válasza:

Engem a harcias nők jobban izgatnak.

21F

2011. márc. 27. 20:45
 18/22 A kérdező kommentje:
Azt barátom egy életre felejtsd el, én nem azért kérdeztem ezt meg,hogy megmondják hogy én milyen vagyok!....csupán csak a kíváncsiság hajtott, meg van egy barátnőm aki a barátja háta mögé búj ha konfliktusba kerül!
2011. márc. 27. 20:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy nagy szád van és nem félsz kimondani a véleményed, de te abból az idegesító fajtából vagy egy mintapéldány:)

Egy lány lehet vonzó ha kiáll magáért, de ahhoz kell egy stílus is, amit nem lehet tanulni és ez belőled hiányzik.

Rengeteg választ kaptál a kérdésedre, bár nem tudom mit tudsz majd belőle profitálni.Kinézetre nem lehetsz cicababa, bevállalós, talpraesett lehetsz, de még1x leírom, abból az idegesítő, visszataszító típusból:)

2011. márc. 27. 21:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Tudod te is egy nehéz eset vagy! És igen is van saját stílusom és ezt bírják bennem a barátaim. Senki se lehet egyforma....és ne várd el senkitől, hogy olyan legyen,hogy neked megfeleljen ! :) Én egy igen egyedi vagyok-legalábbis ezt szokták mondani!
2011. márc. 27. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!