Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe menjek bulizni (lent folyt. )?
Jövő héten bulizni megyek pár barátnőmmel és 100%-ig biztos, h ott lesz az a srác, aki bejön nekem. Leszögezem, h csak bejön, tehát szívesen megismerkednék vele, aztán utána úgyis már kettőnkön múlik, h lesz belőle vmi....
Szerintetek, h "csinosabban, visszafogottan, ám egy kicsit mégis mutatva vmit magamból" öltözködés megfelelő??
Olyan, ami kihozza az alakomat, nőies, de mégsem túl magamutogató,ez minden srácnak bejön(19-20 év körülieknek).
18/L
De kicsit félek, mert mostanában még mindig nagy divat a tornacipős csajok farmerban, fültágítóval stb...
De én inkább a nőies öltözködést kedvelem...
És nem tudom, h a ffiaknak mi tetszik :S
És h kelthetném fel a srác figyelmét?
Alapvetően, ha elkezdek beszélni és zavarban vagyok nagyon be tudom égetni magam.
ÁááááÁÁÁááÁÁÁáÁÁÁááá kész vagyok :P
idefigyelj kicsicicám!
tedd ki az árut a legénynek, és már meg is fogtad.
Mély dekoltázs, miniszoknya, magassarkú...
így tuti fogsz valakit, ha nem is a kiszemelt srácot.
Öltözz nőiesen, én is azt mondom, a tornacipős lánynak nagyon szépnek kell lennie, hogy tetsszen.
Felkelteni a figyelmét pedig nem az öltözködéssel, hanem a mosollyal tudod. Ha sokat mosolyogsz, akkor nyert ügyed van. Ezt hívják kisugárzásnak.
24F
Egy pasi nemtud beindulni egy tornacipő látványától...
A tornacipő-farmer buliba az nálam pl. tabutéma... ha nem akarod,h kislánynak nézzenek. elmenni benne tescoba,meg futkozni a városba arra tényleg jó,meg kényelmes.
Figy.. felveszel egy magassarkút,vmi vagány cicanacit(pl. szakadtat,v mintásat) meg vmi nagyon csini,nagyon kivágott fölit,és ennyi.Ha meg megszólít,akkor csak lazán:) nem az életed múlik rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!