Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetseges, hogy a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetseges, hogy a baratnom segglyuka szőrös?

Figyelt kérdés
Meg csak benyulok a gatyoba petting volt,es tisztan ereztem h szoros neki Oo Ilyen elofordulhat?mashol egyaltalan nem szorosebb egy atlag lanynal..
2011. márc. 27. 00:12
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
vagy borotváld le nekiXD
2011. márc. 27. 00:30
 12/24 anonim válasza:
44%
perzselőt vagy a gázlámápt ereszteném neki
2011. márc. 27. 00:31
 13/24 anonim ***** válasza:
Paksi mogyorókat nem sikerült kitapintani?
2011. márc. 27. 00:31
 14/24 anonim válasza:
az biztos hogy lány?
2011. márc. 27. 00:32
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a következő alkalommal vigyél magaddal flexet is. Az levisz minden szőrt.
2011. márc. 27. 00:36
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Lehet szőrös a fenék lyuka, de ha igazán szereted, ez nem lehet gond.
2011. márc. 27. 08:18
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

Minden lánynak szőrös... igazából én nem is értem, hogy tudják ott borotválni, annyira nem hozzáférhető helyen van... az én barátomat nem zavarja,

komolyan, annyira nyomik manapság a fiúk...

ha egy lány természetes állapotban van: smink nélkül, szőrös intim részekkel, nem agyonszolizott bőrrel, akkor már visszataszítónak találjátok...

Ölelgesd a reklámplakátokat, ha műnőre vágysz..

21L

2011. márc. 27. 10:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a reklámplakátok női is szőrösek ott. A plakáton úgy sem látszik
2011. márc. 27. 10:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Minden lánynak szőrös... igazából én nem is értem, hogy tudják ott borotválni, annyira nem hozzáférhető helyen van... az én barátomat nem zavarja,

komolyan, annyira nyomik manapság a fiúk...

ha egy lány természetes állapotban van: smink nélkül, szőrös intim részekkel, nem agyonszolizott bőrrel, akkor már visszataszítónak találjátok...

Ölelgesd a reklámplakátokat, ha műnőre vágysz..

21L

Ellenpélda: utálom azokat a csajokat akik a sok festéktől úgy néznek ki mint egy impresszionista festmény. És a világos bőr sokkal szebb mint a sötét!!!

2011. márc. 27. 12:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért, szted a lányok nem szőrösek sehol? Persze, nekünk a lábunkon, a hónaljunkon, sőt a puncikon sem nő szőr....

Tudod, ez egy természetes dolog. Vki szőrösebb, vki kevésbé szőrös. Vkinek csak szőke pihéi vannak, és nem látszanak, de akit világos bőrrel és sötét szőrzettel áldott meg a sors, annak bizony ott is lehetnek hosszabb és sötétebb szálak...

Hál' istennek az én pasim nem ennyire finnyás:)

2011. márc. 27. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!