Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetseges, hogy a baratnom segglyuka szőrös?
Minden lánynak szőrös... igazából én nem is értem, hogy tudják ott borotválni, annyira nem hozzáférhető helyen van... az én barátomat nem zavarja,
komolyan, annyira nyomik manapság a fiúk...
ha egy lány természetes állapotban van: smink nélkül, szőrös intim részekkel, nem agyonszolizott bőrrel, akkor már visszataszítónak találjátok...
Ölelgesd a reklámplakátokat, ha műnőre vágysz..
21L
Minden lánynak szőrös... igazából én nem is értem, hogy tudják ott borotválni, annyira nem hozzáférhető helyen van... az én barátomat nem zavarja,
komolyan, annyira nyomik manapság a fiúk...
ha egy lány természetes állapotban van: smink nélkül, szőrös intim részekkel, nem agyonszolizott bőrrel, akkor már visszataszítónak találjátok...
Ölelgesd a reklámplakátokat, ha műnőre vágysz..
21L
Ellenpélda: utálom azokat a csajokat akik a sok festéktől úgy néznek ki mint egy impresszionista festmény. És a világos bőr sokkal szebb mint a sötét!!!
Miért, szted a lányok nem szőrösek sehol? Persze, nekünk a lábunkon, a hónaljunkon, sőt a puncikon sem nő szőr....
Tudod, ez egy természetes dolog. Vki szőrösebb, vki kevésbé szőrös. Vkinek csak szőke pihéi vannak, és nem látszanak, de akit világos bőrrel és sötét szőrzettel áldott meg a sors, annak bizony ott is lehetnek hosszabb és sötétebb szálak...
Hál' istennek az én pasim nem ennyire finnyás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!